Görüş Bildir
Haberler
İnsanlık Adına Yine Utandık: Yolda Uyuyan Köpeği Ezen Servis Şoförü Arkasına Bile Bakmadı

etiket İnsanlık Adına Yine Utandık: Yolda Uyuyan Köpeği Ezen Servis Şoförü Arkasına Bile Bakmadı

Yasin Arslan
07.10.2018 - 13:07 Son Güncelleme: 07.10.2018 - 16:34

Bursa'da bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler kan dondurdu. Görüntülerde bir servis minibüsünün yolda yatan bir köpeği ezdiği ve yoluna devam ettiği görülüyor. Köpeğin ise bir süre sonra yolda hayatını kaybettiği yine güvenlik kamerasına yansıyor. 

Görüntülerin yayılması üzerine, köpeği fark etmediğini söyleyen sürücünün çalıştığı yerden işine son verildiği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da para cezasına çarptırıldığı açıklandı. 

DHA'nın aktardığı habere göre olay Bursa'da 3 gün önce gerçekleşti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüye göre, bir servis minibüsü, yolda yatan bir sokak köpeğinin üzerinden geçiyor.  Duraksamadan yoluna devam eden aracın ardından köpek, dakikalarca can çekişerek hayatını kaybediyor.

Sosyal medyada yayılan görüntüler hayvanseverlerin tepkisini çekti📹

Bursa Büyükşehir Belediyesi görüntüler üzerine harekete geçti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi görüntüler üzerine harekete geçti.

Sosyal medya üzerinden görüntülerin ulaştırıldığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı görüntüleri ihbar kabul etti. Zabıta, servis minibüsünün sahibiyle irtibat kurulup, sürücüye ulaştı. Servis minibüsü sürücüsüne, üst tutarlı para cezası uygulandığı ve sürücünün araç sahibine köpeği fark etmediğini söylediği öğrenildi.

Servis şoförünün işten çıkarıldığı aktarılıyor, korkunç olaya ise tepkiler sürüyor👇

Servis şoförünün işten çıkarıldığı aktarılıyor, korkunç olaya ise tepkiler sürüyor👇
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zehra Sena Baş

Kusura bakmayın ama bunun cezası hapis olmalı

Fısdıkcı Şahab

Geçenlerde bi tanıdık bana hasta bi muhabbet kuşu verdi ben bakımlarından anladığım için. Kuş bende sadece 5 gün kaldı sonrasında maalesef avcumun içinde can... Devamını Gör

Ya hanımlar beyler daha yolda gördüğü masum savunmasız insana karşı koyamayacak bir canlıya bunu yapan şerefsize çocuklarımızı nasıl emanet ederiz ? İnsanlar... Devamını Gör