Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Sevmediği Senin Asla Vazgeçmeyeceğin Huyunu Söylüyoruz!

İnsanların Sevmediği Senin Asla Vazgeçmeyeceğin Huyunu Söylüyoruz!

Easterling
20.12.2021 - 19:00

Hiçbirimiz kusursuz değiliz, hepimizin kötü bir huyu veya alışkanlığı vardır. Acaba senin en kötü huyun ne?

Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, kesin gerçekleşecek bir dilek hakkın olsa bunlardan hangisini dilerdin?

2. Peki senden bugüne 0-5 arası bir puan vermesi istesek?

3. Şimdi de söyle bakalım, tam şu anda ne yapmak isterdin?

4. Bunlardan hangisinden daha çok nefret ediyorsun peki?

5. Hangisine daha çok değer veriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bu görsellerden birini seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen materyalistsin!

Sen materyalistsin!

Maddiyata biraz fazla önem veriyorsun sanki. Zengin olmak ya da zengin görünmek senin için aşırı önemli. Pahalı bir araban ve evin, pahalı kıyafetlerin olsun istiyorsun. Bunu herkes ister ama sen biraz bunu fazla dile getiriyorsun sanki.

Sen otoritersin!

Sen otoritersin!

Her zaman lider olup, ortamı yöneten olmak istiyorsun. Çünkü senin içinde karşı koyamadığın bir yönetme, liderlik arzusu var. Bu mükemmeliyetçiliğinden de kaynaklanıyor olabilir. Tüm işi kendim yaparsam, her şeyi ben yönetirsem daha iyi olur, her şey daha mükemmel olur gibi hissediyorsun.

Ertelemeyi seviyorsun!

Ertelemeyi seviyorsun!

Sabahları telefon alarmını sürekli ertelediğini biliyoruz ama ispat edemiyoruz. Çünkü sen her işinde olduğu gibi, uyanmayı da sürekli erteliyorsun. Boş boş durmak ya da uyumak için daha çok zamanın olsun istiyorsun. Bu yüzden de hiçbir işini zamanından önce, hatta bazen de zamanında bile bitiremiyorsun. Sen kelimenin tam anlamıyla bugünün işini yarına bırakan bir insansın.

Sen tembelsin!

Sen tembelsin!

Tembellik vücut bulup bir insan haline gelseydi senin gibi görünürdü. Tembelliğin bütün getirilerini son derece üstün bir başarıyla yerine getiriyorsun, tebrikler! Sürekli boş boş durmak, öylesine yatmak, uyumak senin bu dünyada en iyi yaptığın şeyler. Olsun be, bazı insanlar böyledir. Çalışmaktan hoşlanmazlar, hatta nefret ederler. Aslına bakarsan her insan az biraz tembeldir ;)

Sen aşırı kararsızsın!

Sen aşırı kararsızsın!

Bu testi çözerken bile şıklar arasında kararsız kaldığını biliyoruz. Çünkü senin gibi kararsız bir insan için bu şıklar arasından birisini seçmek hiç de kolay olmasa gerek. Peki neden bu kadar kararsızsın sen? Cevap çok basit: Çok fazla düşünüyorsun. Oluruna bırakmıyorsun hiç. Çünkü verdiğin kararların sonucundan emin olamıyorsun, bu yüzden de korkuyorsun. Fakat sana bir şey söyleyelim mi, biz de verdiğimiz veya vereceğimiz kararların sonuçlarından emin olamıyoruz; sonuçta hiçbirimiz geleceği göremiyoruz.

Sen pesimistsin!

Sen pesimistsin!

Her şeyde bir olumsuzluk, kötü bir yan bulabiliyorsun. Sürekli kötü şeyler düşünüyor, kötü şeyler olacak diye düşünüyorsun. Çünkü kötü şeyler hep seni buluyor ve hayat senin için çok zor değil mi? Hayır canım, hayat aslında senin düşündüğün kadar zor değil. Ama sen hayatı kendine çok daha zor bir hale getirmeye ant içmiş gibi davranıyorsun. Sürekli kötü şeyler düşünüyor, sürekli endişeli, melankolik bir havada gezerek hayatın tüm güzelliklerini kaçırıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
71
46
24
20
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın