Görüş Bildir
Haberler
Kahve Olsan İnsanlar Üzerinde Nasıl Bir Tat Bırakırsın?

etiket Kahve Olsan İnsanlar Üzerinde Nasıl Bir Tat Bırakırsın?

Efe Çağlayan
09.09.2016 - 00:31 Son Güncelleme: 20.02.2017 - 13:58

İnsanların üstünde nasıl bir etki bırakıyor, onları hangi kahve gibi etkiliyorsun? Bu ilginç testle bunun cevabını öğreneceksin. ☺

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ilk olarak yaşını öğrenelim :)

2. Cinsiyetini de öğrenelim!

3. Sabahları uyandığında ilk düşüncen ne oluyor?

4. Artık öyle ya da böyle uyandın ve yola koyulacasın. Evden çıkmadan muhakkak yerim ya da içerim dediğin şey nedir?

5. Sence kahve içmek için günün en güzel zamanı hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki üstadım kahveni nasıl içersin?

7. Kahvenin yanında bir tatlı yiyeyim desen hangisini seçerdin?

8. Hep kahve kahve nereye kadar. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına daha uygun? Seç bakalım.

9. Yeterince midemizi doldurduk bence. En sevdiğin müzik türünü soralım şimdi de.

10. Bu son genel soru. Aşağıdaki ülkelerden hangisinde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kahvemize tekrardan dönelim ve testi bitirelim. Kahvene bir sos eklesen bu hangisi olurdu?

Türk Kahvesi!

Türk Kahvesi!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda türk kahvesi gibi tat bırakıyorsun! Kahvenin ağır ağır pişip bol köpüklü olanı gibi biraz olgun biraz durgunsun. Bu olgunluğundan mıdır bilinmez tam bir aile tutkunusun. Ailem olmadan asla diyenlerdensin. Aynı zamanda hatırı sayılır insanlardan, yardıma koşanlardansın. Başkalarının derdi senin derdin olmuştur, tıpkı Türk insanı gibi her derdi olanın derdini çözmek için kendi derdini unutursun. Aman dikkat et başka insanların dertleri arasında bu kadar boğulup kendini üzme.

White Chocolate Mocha!

White Chocolate Mocha!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda white chocolate mocha gibi tat bırakıyorsun! Mochanın o muhteşem kreması, sosları gibisin, kısacası sen tam bir ikoncansın! Çevrendeki insanlar sana hayran. Tarzına çok düşkünsün, kalabalıkta adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Ama çoğu insan seni burnu havada, şımarık biri olarak görüyor. Ama seni tanıyınca gerçekleri görüyolar. İçinin güzelliği çevrendeki herkesi etkiliyor.

Latte!

Latte!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda latte gibi tat bırakıyorsun! Senin yumuşacık, sımsıcacık bir kalbin var tıpkı lattenin o yumuşacık köpüğü gibisin. Her ortama uyumlu bir halin var, ortamda herkesin gönlünü yapmaya çalışırsın kimseyi yarı yolda bırakmazsın. Her yardıma ihtiyacı olana gözün kapalı koşarsın. Bu temiz kalpliliğin, üzülmene yol açabilir, çevrendekiler seni hafife alabilir onlara biraz da dişli tarafını göstermeyi ihmal etme.

Americano!

Americano!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda americano gibi tat bırakıyorsun! Kahvenin tadını en iyi belli eden americano gibi sen de hayatın tadını çıkarmayı iyi biliyorsun. Senin için önemli olan şey mutluluğun! Bu yüzden ufacık, basit ve sade şeylerle bile mutlu olabiliyorsun. Arkadaşlarınla içeceğin bir kahve ya da güzel bir havada çıktığın yürüyüş bile seni mutlu etmeye yetiyor. Eh ne de olsa hayat sana güzel!

Espresso!

Espresso!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda espresso gibi tat bırakıyorsun! Tıpkı bir İtalyan gibi zarifsin. Her daim şık ve sofistike yerlerde olmak seni mutlu ediyor, hiç bir zaman lüksten ödün vermeyi düşünmüyorsun. Bu zarif halinin içinde sert bir karakterin de olduğunu söyleyebiliriz. Bir yanlış gördüğünde o şık ve zarif halinden eser kalmıyor ve gözlerinden ateş çıkıyor. Bu yüzden de hayatındaki insanları iyi seçebiliyorsun, hayat başarını buna borçlusun!

Frappuccino!

Frappuccino!

Verdiğin cevaplara göre insanlarda frappucino gibi tat bırakıyorsun! Sen tam bir enerji bombasısın. Tıpkı frappuccinodan bir yudum almak gibi seninle bir dakika vakit geçirmek insanların enerji ile dolmasını sağlıyor. Çevrenden insan eksik olmuyor, parti, eğlence denilince ilk akla gelen isimsin. Senin en sevdiğin şey sürpriz yapıp insanları mutlu etmek. Bir yudum aldığında karamel sürprizi yapan frappuccino gibi insanlar da seninle olduğu her an yeni şeyler öğreniyor. Bu nedenle senden kopamıyorlar.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1516
647
296
249
59
56
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Türk kahvesi. Herkes de türk kahvesi çıkmış

Pasif Kullanıcı

eh türküz sonuçta hahaha :D

Do Hye Shin

Sonunda biri şıklara Güney Koreyi koymayı akıl edebildi tşk tşk jkghsdjks

mikanakamura0

türk kahvesi mi?? Nefret ederim.Ben nescafe içerim.

Pasif Kullanıcı

Türk kahvesini sen hiç bol köpüklü sütlü içtin mi kardeşşş sevmezsin çünkü güzel yapamamışlardır -.-