Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Film Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Film Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

Bakalım insanlarda hangi yerli film gibi bir tat bırakıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sence hayat ne demek? Hangi karşılık sana daha uygun?

4. Senin için önemli olan birine bir hediye alacaksın. Bu hediye aynı zamanda seni de yansıtacak bir hediye olmalı. Hangisini seçerdin?

5. Peki bu kokulardan hangisi daha güzel?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence ilk görüşte aşk diye bir şey var mı?

7. Yeni tanıştığında bir insana olan ön yargıların çabuk kırılır mı?

8. Son olarak en sevmediğiniz insan tipi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

9. Aile Arasında!

9. Aile Arasında!

Cıvıl cıvılsın. Hayat dolu, yerinde duramayan, her zaman aktif  bir hayatı olan, yardıma ihtiyacı olana koşan uyumlu bir yapın var senin.  Enerjik birisin. Bahar senin mevsimin. Kuş sesleri, ağaçların yeşermesi yaşama sevinicini daha çok arttırıyor. Bu doğa değişimi herkesten daha çok etkiliyor seni. Nefes aldığın, bu güzellikleri görebildiğin için şükrediyor ve çevrende olumsuz ruhlu kişilere örnek oluyorsun. Hep böyle kal iyimser insan!

Cinayet Süsü!

Cinayet Süsü!

Of yaaa esrarengizsin. Gizemli, ihtiraslı birisin ama sağlam bir karakterin var. Candan bir dostsun, herkesle özel hayatını paylaşmıyorsun ama çok iyi bir dinleyici olduğun için arkadaşlarının can yoldaşısın. O kadar olgun bir karakterin var ki yeri geliyor annen baban senden yaşça büyükler bile senden akıl alabiliyorlar. 'Çok sağlamdır o' sözü senin gibiler için söylenmiş. Bu yüzden insanların sana olan güveni sonsuz.

Organize İşler Sazan Sarmalı!

Organize İşler Sazan Sarmalı!

Vallahi tuttuğunu kopartan, ortamda sözü geçen birisin. Süper işler başaracaksın sen, bak bunu unutma kendine güvendiğin sürece sağlık gücün olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğin şey yok senin. Gözü karasın ve yaptığın her işin arkadasında duruyorsun hem de göğsünü gere gere. Ailenin parmakla gösterilen elemanısın vesselam kardeşim!

Mucize 2 Aşk!

Mucize 2 Aşk!

Sen dışarıdan düz bir insan gibi gözüksen de içeride sürprizlerle dolu bir insansın. Öyle herkesle konuşmaz, muhatap olmazsın. Fakat kendine yakın bulduğun insanlarla olan ilişkilerinde kendini fazlasıyla açabiliyorsun. Karşındaki insan da senin bu sürprizlerle dolu olan yanına doğal olarak şaşırıyor. Dışarıdan sakin ve uysal görünen karakterinin altında tam bir çılgın yatıyor. Tabi bunu herkes göremez. Sadece bazı insanların görmesine izin veriyorsun. Dışarıdan soğuk ama içeriden baldan tatlı bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
144
70
43
29
19
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Cinayet Süsü! Of yaaa esrarengizsin. Gizemli, ihtiraslı birisin ama sağlam bir karakterin var. Candan bir dostsun, herkesle özel hayatını paylaşmıyorsun ama... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Cinayet Süsü! İzlememişim.

Gizem Yenikler

Komik tavsiye ederim filmi beğenmeyenlerde oldu beğenenlerde ben beğendim.

banamı güveniyor onedio onlarin lugatında bana karsı güven yok yüzüme karsı söylediler bile