Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar İlk Önce Senin Nerene Bakıyor?

İnsanlar İlk Önce Senin Nerene Bakıyor?

Testi çöz, insanlar ilk önce senin nerene bakıyor söyleyelim!

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sen kendini fiziksel olarak beğeniyor musun?

2. Peki sen bir insanda ilk olarak neye dikkat edersin?

3. Bize güzel bulduğun bir ünlü seçer misin?

4. Bize first date kombini seç bakalım!

5. Bu rujlardan hangisi peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki mayo mu bikini mi?

7. Bir tatlı seç bakalım!

8. Son olarak sence en ideal vücut oranı hangisi?

8. Son olarak sence en ideal vücut oranı hangisi?

Gözlerine...

Evet, insanlar senin ilk olarak gözlerine bakıyor. Çünkü bakışların oldukça anlamlı. Onları bakışlarınla büyülüyor ve kendine çekiyorsun. Hissettiğin her şeyi çok fazla yaşıyor ve yansıtıyorsun. Bir duyguyu saklamak senin için oldukça zor. Direkt olarak gözlerinden anlaşılıyor. Bir hüzün, üzüntü, sevgi, mutluluk... Bütün bu duyguları sadece gözlerine bakarak anlamak mümkün. İnsanlar seninle göz teması kurmayı seviyor çünkü gözlerinle adeta hipnotize ediyorsun. Karşındaki insanın gözlerinde de anlam arıyorsun. Senin gözlerin ilk dikkat çeken yer. Çünkü bakışlarınla insanları etkileyebiliyorsun. İstemsizce seninle mutlu olup seninle üzülüyorlar. Sen gözlerinle bütün duyguları yansıtabiliyorsun. Bu nedenle de ilk dikkat çeken yerin gözlerin...

Gülüşüne...

Senin ilk gülüşüne bakıyorlar. Evet, sen gülüşün ile insanları etkiliyorsun. Gülüşüne resmen bir hayat sığıyor. Güldüğün an ortamı neşelendiriyor ve daha mutlu bir hale getiriyorsun. Senin gülüşünle ikna edemeyeceğin kimse yok. Güzel ve anlamlı bir gülüşe sahipsin. Hayatta mutlu olmayı biliyorsun ve bunu mimiklerine, jestlerine yansıtıyorsun. Hayattaki çoğu olumsuz şeyi önemsemiyorsun. Senin için her şey yolunda olmalı ve sen mutlu olmalısın. Geride kalan her şey gelip geçmiştir. Geçmişini ne bugününe taşır, ne de geçmişte olan şeyler için hala kendini üzüyorsun. Sen mutluysan gerisi hiç önemli değil. Gülüşünün bu kadar güzel olmasının sebebi gerçekten mutlu olmandan kaynaklanıyor.

Kalçalarına...

Kalçalarına...

Senin ilk olarak kalçalarına bakıyorlar. Evet, sen tam bir Türk kadınısın. Kalçaların ile dikkat çekiyorsun. Giyinirken buna özen gösteriyorsun. İtiraf etmelisin ki kalçalarının güzel olduğunu sen de biliyorsun. Her kıyafet senin üzerinde bir başka duruyor. Senin için hayat oldukça basit bir yer ve bu basitliği hayatının her alanında gösteriyorsun. Karmaşık her şeyi hayatından uzaklaştırıyorsun. Zevklerin oldukça güzel ve sade. Klas birisin. Senin ilk olarak kalçalarına bakıyorlar çünkü sen zevklerin ile nerenin ortaya çıkması gerektiğini iyi biliyorsun.

Göğüslerine...

Senin ilk olarak göğüslerine bakıyorlar. Evet, bunu en az bizim kadar sen de iyi biliyorsun. Senin göğüslerin dikkat çekici. Giydiğin kıyafetlerde göğüs dekoltesi vermeyi seviyorsun. Başka bir dekolteye ise ihtiyaç duymuyorsun. Sen, ilgi çekici ve fark edilen biri olmak için ekstra bir çabaya ihtiyaç duymuyorsun. Çünkü sen ne yaparsan dikkat çekiyorsun. İnsanları kolay etkileyebilir ve çok çabuk da soğuyabilirsin. Senin hayatında kalmak oldukça zor. Çünkü kimin hayatında olacağına ve kimin gideceğine sen karar veriyorsun. Her bir yerin ayrı ayrı güzelken, ilk olarak göğüslerine baktıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bacaklarına...

Senin ilk olarak bacaklarına bakıyorlar. Evet, sendeki bacak kimsede yok. Güzel, pürüzsüz, yeteri kadar uzun... Bu nedenle de giyiminde en çok bacakların açık kalacak şekilde tercihler yapıyorsun. Kendini çok ön plana atmayı sevmeyen birisisin ama yine de fark ediliyorsun. Ekstra çabalara girmiyorsun. Herkes seni olduğun için seviyor. Doğallığın ile de sevilen birisisin. Her ortamı daha da samimi hale getirebiliyorsun. Senin ilk olarak bacaklarına baksalar da daha sonra samimiyetinle ilgileniyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
20
14
11
4
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aleda

Gözlerime isteyen baksın, ne fayda, o bakmadıktan sonra

nurcii

Gözlerine...