Görüş Bildir
Haberler
İsim Analizine Göre Sen Hayatında Yüzde Kaç Şanslısın?

İsim Analizine Göre Sen Hayatında Yüzde Kaç Şanslısın?

İsim analizine göre sen hayatında ne kadar şanslısın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım ismin kaç harfli?

4. İkinci bir ismin var mı?

5. Peki isminde bu harflerden biri var mı?

5. Peki isminde bu harflerden biri var mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İsminin ilk harfi ünlü bir harf mi?

7. İsminin ikinci harfi bu harflerden biri mi?

7. İsminin ikinci harfi bu harflerden biri mi?

8. Soyadın kaç harften oluşuyor?

9. Peki soyadında kaç tane ünlü harf bulunuyor?

10. Son olarak soyadınının son harfi bu harflerden biri mi?

10. Son olarak soyadınının son harfi bu harflerden biri mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen %10 şanslı birisin!

Evet, sen %10 şanslı birisin. Üzgünüz ama hayatında çok fazla şanssızlık var. Sen bunları kendi lehine çevirmeye çalışsan da bu oldukça zor. Hep dikkatli adımlar atmaya çalışıyor ve yanlış yapmamak için fazla çabalıyorsun. Çünkü hata yapmaktan korkuyorsun. Hata yapsan da bunu kendin hata yapmış olarak algılamıyorsun. Senin dışındaki her şey seni hataya itmiş olabilir diye düşünüyorsun. Bir şeylerle yüzleşmekten korkan birisin. Sen biraz şanssızsın çünkü bazı olaylara karşı fazla takıntılı birisin. Çok fazla olumsuz düşünmek ve çok fazla negatif konuşmak hayatında bir sürü probleme neden oluyor. Sen şanssızlığını dile getirdikçe ve bunu her zaman aklında tuttukça bu düşünceden de çıkamıyorsun. Hayatının merkezine şanssızlığı oturttuğun için şanssız olduğuna inanıyorsun. Özeleştiri yapmaktan kaçan ve bütün problemleri halının altına süpüren birisin. Çözmek yerine birinin gelip çözmesini bekliyorsun. Hayatında 'şanslı biriyim' demek için çabalamak da gerekiyor. Sen şansını ortaya çıkarmalısın. Zaten 'şanssız biriyim' diyerek her şeyi oluruna bırakmamalısın.

Sen %30 şanslı birisin!

Sen %30 şanslı birisisin. Evet, çok şanssız sayılmazsın ama yine de kendi şansını kendi elinle iten birisisin. Hayatında en ufak bir olumsuzluk senin çabuk vazgeçmene neden olabiliyor. Bir şeyler için mücadele etmiyor ve bir şeylerin peşinden gitmek istemiyorsun. Çabuk yoruluyor, çabuk olumsuz hissediyor ve çabuk pes ediyorsun. Gerçekten çabaladığında ve o çabanın sonucunda bir şeyler elde ettiğinde şanslı olduğunu da göreceksin. Sürekli bir şeyleri erteliyor olmak senin aslında şanssızlığını ortaya çıkarıyor. Aklına gelen her şey için heyecanlanıyorsun ama bunun için harekete geçmekte zorlanıyorsun ve daha sonrası için ise hevesin kaçıyor. Sen kendi şansını kendin yaratabilirsin. İstediğin şeyler için elini çabuk tutabilir ve daha fazla çabalayabilirsin. Senin şansın biraz da senin zorlamanla ortaya çıkacaktır. Olumsuz düşüncelerde kayboluyor ve bu düşüncelerin içinden çıkamıyorsun. Şanssızlığı kendi hayatına yine sen çekiyorsun.

Sen %50 şanslı birisin!

Sen %50 şanslı bir insansın. Hayatın çok karmaşık ve çok fazla kararsızlıkla dolu. Ne istediğini biliyor ve ona göre ilerliyorsun ama aslında ne istediğini bilmediğini fark ediyorsun. Herkesten çabuk etkileniyor ve hayatını bir anda değiştirme kararı alabiliyorsun. Hiçbir şey düşünmeden ve hiçbir garantisi olmadan risk alabiliyorsun. Sen %50 şanslı, %50 şanssız bir insansın. Bu da hayatının aslında hep bir dengede durmasını sağlıyor. Hayatta hem olumlu hem de olumsuz şeyler olabilir. Bunları çok fazla düşünmez, kendi yoluna bakarsın. Yani olumsuz bir şeyi günlerce düşünüp, o günlerini boşa geçirmezsin veya olumlu bir şeye kendini çok kaptırıp onun heyecanıyla da vaktini boşa geçirmezsin. Fark etmesen de hayatın belli bir düzende ilerliyor. Bu düzeni sen kurmuşsun ve sen devam ettiriyorsun. Hayatını, kendini, çevreni rahatlıkla eleştirebilen bir insansın. Birinin seni eleştirmesinden de rahatsızlık duymamalısın çünkü bu eleştiri aslında seni daha da büyütür.

Sen %80 şanslı birisin!

Sen %80 şanslısın. Kendi şansını kendin yaratabilen birisisin. Hayatındaki bütün olumsuzluklara rağmen bir şeylerden vazgeçmiyorsun. Her şeyin bir gün düzeleceğini ve geçeceğini biliyorsun. Tekrar ayağa kalkmak zorunda olduğunu ve tekrar bir şeyler için çabalaman gerektiğini bildiğin için hiçbir şey senin pes etmene neden olamıyor. Dışa dönük birisisin. Herkesle kolay iletişim kurabilir ve sağlam ilişkiler de kurabilirsin. Birini sevmemek için değil, sevmek için nedenler bulmaya çalışırsın. Düşman edinmek istemez ve kimseye de düşman olmazsın. Hayatında ne yaşarsan yaşa sakin kalmayı başarabiliyorsun. Panik, endişe ve korku hem yanlış yapmana hem de güzel giden şeylerin kötü gitmesine neden olabiliyor. Şansın, hayata bakış açından kaynaklanıyor. Yaşadığın kötü şeylerin etkisinden çabuk çıkabiliyor ve bunları hiç olmamış gibi düşünebiliyorsun. Bir şeye başlarken olumsuz veya negatif olarak başlamıyorsun. Sonuçlarının kötü olacağını tahmin etsen de her şeye şans verebiliyorsun. Şanslı birisisin çünkü buna önce sen inanıyorsun.

Sen %100 şanslı birisin!

Sen %100 şanslı birisin. Senin hayatında şanssızlık olsa da çok az oranda ve büyük tesadüfler sonucu olabilir. Sen şanslı birisin. Elini attığın her şeyi güzelleştirebilir ve her şeyi bir şekilde en iyi hale getirebilirsin. Kendine çok fazla güveniyorsun ve bu güven etrafındaki insanların da sana güvenmesini sağlıyor. Her şeyi halledebileceğini ve üstesinden gelebileceğini biliyorsun. Bir şekilde hayat tam da senin istediğin gibi ilerliyor. Yorulmaz, bıkmaz ve sıkılmazsın. Senin hayatındaki amaç bir şeyleri başarmak ve elde etmek. Herkes tarafından örnek alınmaktan hoşlanırsın. Bunun için hayatta hep başarı odaklı olmuşsun. Kolay kolay pes etmeyen birisin. Önünde sonunda istediğini alır ve kafana koyduğun şeyi de yaparsın. Senin şansının sırrı, biraz hırs ve kendine olan tam güvenin. Karşına çıkan her fırsatı değerlendirir ve insanlar senin hayatına adapte olmakta oldukça zorlanır. Çünkü sen bir gün bir yerdeyken başka bir gün farklı bir şey yapıyor olabilirsin. Sen çok şanslı birisin. Hayatın hep bir düzen içinde gidiyor ve sen hep kazanan tarafta oluyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
33
11
9
6
4
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
frezzya

%10 mu? Yani tamam biliyoruz ama böyle de duymak hoş olmuyor

RamooN

Sen %100 şanslı birisin! Hahahahaaaa bende bu şans varken niye loto toto bişey çıkmadı 🤣🤣🤣🤣

hilalg23456

Tüh di mi neden çıkmadı acaba şansını yine dene bi 😄😄

Eylül Ölekli

%50 mi bana bu bile fazla