Görüş Bildir
Haberler
Senin Duygularının Yüzde Kaçı Erkek Yüzde Kaçı Kadın?

Senin Duygularının Yüzde Kaçı Erkek Yüzde Kaçı Kadın?

Bu test ile duygularının yüzde kaçı erkek yüzde kaçı kadın öğreniyoruz!

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını seçer misin?

2. Söyle bakalım birinden hoşlandığını nasıl belli edersin?

2. Söyle bakalım birinden hoşlandığını nasıl belli edersin?

3. Sence bu duygulardan hangisi gerçek?

4. Sahip olduğun her şeyi kaybdersen ne yaparsın?

5. Peki aşk senin için ne ifade ediyor?

5. Peki aşk senin için ne ifade ediyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için evlilik ne ifade ediyor?

6. Senin için evlilik ne ifade ediyor?

7. Peki aldatılınca ne yaparsın?

8. Son olarak burcunu seçer misin?

Senin duyguların %70 erkek %30 kadın!

Senin duyguların %70 erkek, %30 kadın. Evet, sen her zaman ayakta durmaya çalışan ve bunun için de bazı fedakarlıklar yapan birisisin. Senin için hayatta her şey yaşanılır ama sen yine de ayakta sapasağlam durmalısın. Her şeyle tek başına mücadele etmeye alışmış birisisin. Senin bir an durmaya, düşünmeye ve her şeyi bırakmaya vaktin yok. Bunu yapmazsın çünkü her şeyi kaybedeceğini düşünürsün. Sen duygularını hep saklıyor ve herkesten gizliyorsun. Çünkü senin için duygularını belli etmek bir zayıflık unsuru. Bu nedenle de ne hissettiğini, ne düşündüğünü herkesten gizlersin. Hayatında her zaman kararlarını tek başına almaya çalışıyorsun. Düşüncelerin, duyguların seni yönlendiremiyor, buna izin vermiyorsun. Mantığınla ilerlemeyi seçiyor ve hata yaptığın her anda bu hatadan en az zararla kurtulmaya bakıyorsun. Senin için duygular gelip geçici şeylerdir. Bir gün çok derin ve yüksek şeyler hissederken, bir diğer gün bu duyguların biteceğini bilirsin. Bu nedenle hiçbir kararında acele etmezsin. Sen güçlü bir karaktere sahipsin.

Senin duyguların %50 erkek %50 kadın!

Senin duyguların %50 erkek, %50 kadın. Senin için hayat hep bir ikilemde geçiyor. Bazen bir şeylere cesaret etmek istiyorsun ama aslında korktuğun çok şey var. Kaybetmek istemediğin şeyler için tekrar tekrar kararlarını gözden geçiriyorsun. Hayatın zor çünkü bunu kendine sen yapıyorsun. İstediğin ve sorumsuzca davrandığın çok şey var ama bunları yaparken aklın hep diğer ihtimallerde kalıyor. Duyguların hem sert hem de yumuşak. Bir yanda duygularınla hareket ederken, bir yandan da mantığını dinliyorsun. Hayatın genellikle hareketli ve yorucu. Sakin olmadığın ve ne kadar huzuru arasan da bulamadığın bir hayatın var. Yaşadığın şeyler aslında sana bir şeyler göstermek istiyor. Ne yapmak istediğini ve amaçlarını sana göstermek istiyor. Sen bunları ısrarla görmüyorsun. Kimi zaman cesaretli biri olabiliyorsun. Aslında duygularını kontrol edebiliyor olmak, hayatında mükemmel bir akışa sahip olmanı sağlıyor. Ne kadar ikilemde kalsan da bir şekilde doğru olanı bulabiliyorsun.

Senin duyguların %20 erkek %80 kadın!

Senin duyguların %20 erkek, %80 kadın. Evet, hayatında duyguların önemli bir yeri var çünkü sana en doğru şeyi gösteren duyguların... Onları dinlediğin her an pişmanlık hissin azalıyor. Kendini huzursuz ve rahatsız hissettiğinde aslında bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsun. Duygularının çoğunlukla kadın olması seni biraz daha hassas ve naif biri yapıyor. Daha ince ayrıntılara kadar düşünüyor ve elinden geldiğince herkesi düşünmeye çalışıyorsun. Senin için hayat önemli bir yer. Burada yaptığın iyi veya kötü şeyler, kazandığın ve kaybettiğin dostluklar her zaman aklında yer ediniyor. Bu nedenle her zaman iyi yolu seçmeye çalışıyor ve sana zarar vermek isteyen kişilerden uzak duruyorsun. Kendini korumaya çalışıyorsun. Bunu yaparken de aslında yoruluyorsun. Duyguların hayatının tamamını kaplıyor. Bir şey hissetmediğin hiçbir işin içinde bulunmuyorsun. Gerçekten duygularına göre hareket ediyor ve düşüncelerini, hayatını buna göre ayarlıyorsun. Yaşadığın her şeyi çok önemseyen birisin.

Senin duyguların %10 erkek %90 kadın!

Senin duyguların %10 erkek, %90 kadın. Evet, sen duygusal olarak daha çok kadın gibi düşünen birisin. Hayatında hep bir duygusallık hakim ve bu duygusallık senin her şeyinde söz sahibi. Karar alırken, bir adım atarken, bir şeyden vazgeçerken hep duygusallığın ön plana çıkıyor. Hiçbir zaman insanlara karşı acımasız biri olamıyorsun. Her zaman affetmeyi bilirsin ama bazı şeyleri de unutmazsın. Sen insanları çok iyi çözmüş birisin. Kimin sana gerçekten iyi niyetle yaklaştığını ve kimin gerçekten kötü niyetle yaklaştığını bulabilirsin. Bu da seni aslında etrafındaki herkesten koruyabiliyor. Duygusal olarak yaklaşsan da insanlar seni kolay kolay kandıramaz. Yaptıklarını mimiklerden, seçtikleri cümlelere kadar insanları anlayabiliyorsun. Bu da hayatında çok büyük artı sağlıyor. Kime hayatında önemli bir yer vereceğini ve kime hayatından en kısa sürede çıkaracağını sen seçebiliyorsun. Duygularını çok yoğun yaşıyor ve çok yoğun yansıtıyorsun. Bunları göstermekten kaçmayan birisin. Bu da senin aslında kendi içinde ne hissettiğini herkesin kolaylıkla görebilmesini sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
35
30
12
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın