Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Modern Family Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi Modern Family Karakterisin?

Sena Erdoğdu
14.08.2023 - 15:00 Son Güncelleme: 14.08.2023 - 21:30

Burcuna göre hangi Modern Family karakterisin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Mitchell Pritchett

Mitchell Pritchett

Sen Mitchell Pritchett'sın. Sen hayatı daha ciddiye alan ve daha mantıkla ilerleyen birisin. Enerjin asla bitmiyor ve her zaman anlayışla insanlara yaklaşabiliyorsun. Duygusal bir tarafın var a bunu göstermekten pek yana değilsin. Fazla cesaretli değil ama fazla korkak da değilsin. Gerektiği yerde gerektiği kadar cesaret gösterebiliyorsun.

Jay Pritchett

Jay Pritchett

Sen Jay Pritchett'sın. Hayatında bazı başarılar edinmiş ve bazı hizmetler etmişsin. Ama artık hayatın sana hizmet etmesini istiyorsun. Bu nedenle daha dinlenebileceğin, daha huzuru aradığın yerlere yöneliyorsun. Şu an en iyi konumda olduğunu biliyor ve kendinle gurur duyuyorsun. Bundan sonrası için ise daha huzurlu bir hayata ihtiyaç duyuyorsun.

Luke Dunphy

Luke Dunphy

Sen Luke Dunphy'sin. Hayatında çoğu şeye kafa yormayan ve o an isteklerine göre hareket eden birisin. Senin için olayların nasıl başladığı ve bittiği önemli değil. Sen sadece an odaklı birisin. Eğlenmek, gülmek için yaşıyorsun. Dramanın olduğu hiçbir yerde bulunmak istemiyorsun. Senin hayatın insanları şaşırtmakla geçiyor. Ne kadar kaostan kaçarsan kaç kaos yine seni buluyor.

Gloria Delgado-Pritchett

Gloria Delgado-Pritchett

Sen Gloria Delgado Pritchett'sın. Evet sen bazı şeylerin farkında olan birisin. Övünmekten hoşlanmazsın ama başardığın veya sana bahşedilmiş olan her şeyi de fark etsinler istersin. Hayatında her zaman bir plan vardır. Yani her zaman dört ayak üzerine düşebilirsin. İnsanlara kendini sevdirebilirsin. Etrafın kalabalıktır çünkü seninle bir kere takılan hep takılmak ister.

Hailey Dunphy

Hailey Dunphy

Sen Hailey Dunphy'sin. Sen biraz egoist birisin. Hayatta başarıdan daha önemli şeyler olduğunu biliyorsun ve hep bunların peşinden gidiyorsun. Sıradan biri olmak istemiyorsun. Senin hayatın fazlasıyla renkli. Bu nedenle de aslında yorucu bir hayatın var. Yaşadığın her şey biraz yanlışlıkla biraz da senin ön görememenden kaynaklanıyor. Sonunda iyi ki desen de pişmanlıkların da çok fazla oluyor.

Phill Dunphy

Phill Dunphy

Sen Phill Dunphy'sin. Evet sen heyecanlı birisin. Hayatında bazı isteklerin, amaçların ve hayallerin var. Bunların çoğunu gerçekeleştirsen de hala yapmadıklarını peşindesin. Biraz romantik biraz da duygusal birisin. Kontrol sahibisin ama kontrol edemediğin şeyleri genelikle başkasının üzerine yıkabiliyorsun. Başarı odaklısın, çalışmayı seviyorsun ama aileni daha çok.

Alex Dunphy

Alex Dunphy

Sen Alex Dunphy'sin. Evet sen hem dengeyi sağlayan tarafsın. Hayatının düzensiz olmasına tahammülün yok. Başarılı olmak ve birilerinden üstün olduğunu bilmek seni tatmin eden bir şey. Bu nedenle hiç durmadan çalışıyor ve gücünü insanlara gösteriyorsun. Fark etmeselerde çoğu şeyi sen ayakta tutuyorsun. Senin düşüncelerin, davranışların, konuşmaların ile aslında herkes bir düzene sahip oluyor.

Many Delgado

Many Delgado

Sen Many Delgado'sun. Sen henüz bir arayış içindesin. Ne yapacağını hangi yöne gideceğini pek bilmiyorsun. Bildiğin tek şey ise saygı ve sevgi. İnsanlara her zaman iyilikle yaklaşıyorsun. Sen istesen de kötülük yapamayan birisin. Bir şeyleri içinde tutarsın ama kendine yakın gördüğün herkese karşı da oldukça netsindir. Hobilerin seni daha fazla ayakta tutuyor. Bu nedenle yaptığın mesleğin sana uygun olup, olmadığına pek emin olamıyorsun.

Claire Dunphy

Claire Dunphy

Sen Claire Dunhpy'sin. Sen kontrollü birisin. Hırsın, seni her zaman yukarıya doğru taşısa da kendine çok fazla yüklenme de neden oluyor. Mükemmeliyetçi biri olmak seni yoruyor. Her şeyin kusursuz olması için çabalıyor ve herkesin sorumluluğunu sen üstleniyorsun. Hayatında yaşadığın bütün problemlerin üstesinden tek başına gelebiliyorsun.

Cam Tucker

Cam Tucker

Sen Cam Tucker'sın. Evet senin duygusallığın ve naifliğin hayatı sana daha da zorlaştırıyor. Kendi hayal dünyanda kendi inandığın şeylerle ilerliyorsun. Bu nedenle de aslında gerçek hayattan oldukça kopuksun. Sevdiklerine karşı çok hassassın. Onları her zaman affedebilirsin ama yaşadığın şeyleri de unutmazsın. Seninle bir hayat kurmak hem zor hem de çok eğlenceli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
11
9
7
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekin Güler

Alakasız.

Gizem Yenikler

Mitchell Pritchett OĞLAK Sen Mitchell Pritchett'sın. Sen hayatı daha ciddiye alan ve daha mantıkla ilerleyen birisin. Enerjin asla bitmiyor ve her zaman anla... Devamını Gör