Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Yüzde Kaç Kötüsün?

Burcuna Göre Yüzde Kaç Kötüsün?

Sena Erdoğdu
28.08.2023 - 10:12 Son Güncelleme: 28.08.2023 - 20:46

Bakalım sen yüzde kaç kötüsün?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Sen %85 kötüsün!

Sen %85 kötü birisin. Dediğim dedik biri olarak hayatında çok kez insanlarla tartışma yaşamışsın. Öncelik her zaman sensin. Senin yerini almaya çalışan herkese haddini bildirir ve yerini gösterirsin. Seninle anlaşmak oldukça zor çünkü insanlara bu fırsatı vermiyorsun. Canını yakan herkesin canını yakabilirsin. Sonra da geriye bakmaz ve kimsenin ne halde olduğuyla ilgilenmezsin. Sen %85 kötü birisin. Seninle uğraşmak hiç mantıklı bir şey değil.

Sen %75 kötüsün!

Sen %75 kötüsün. Aslında kin tutan biri değilsin ama seninle uğraşan insanlarla uğraşmayı tercih edersin. Sinirlendiğinde gözün hiçbir şeyi görmüyor ama bunu davranışlarına yansıtmıyorsun. Sen sakinliğin ile insanları çıldırtabiliyorsun. Sevginle orantılı olarak, geri adım atman mümkün olabiliyor. Yani birini ne kadar çok seversen onun için o kadar fedakarlık yapabilirsin.

Sen %90 kötüsün!

Sen %90 kötüsün. Üzgünüz ama senin kötülüğünün karşısında eğilmek istedik. Senin kötülüğün öyle bir, iki kişiye değil dünyaya adeta. İnsanların akıllarıyla oynamayı seven birisin. Kimse senin ne düşüncüğünü ve bir sonraki hamleni asla tahmin edemez. Herkese karşı iyisindir, sevmediğin kişilere de... İnsanlarla alttan alta dalga geçebilen birisin. Senin için yanlış olan şeylere, sahip olan kişileri kolaylıkla yargılayabilirsin. Senin kötülüğün içten içe olur. Yani birinden, sana çok güvendiği anda yanıltarak intikam alırsın.

Sen %50 kötüsün!

Sen %50 kötü birisin. Senin kötülüğün gerçekten hak eden insanlara karşı. Eğer sana bir yanlış yapıldıysa o insanlar senin dilinden kurtulamazlar. Yaptıklarını herkese anlatır ve herkesin ona düşman olmasını sağlarsın. İçinde en fazla bu kadar kötülük biriktirebiliyorsun sonra bütün kötü duyguların yerini merhametin ve anaçlığın alıyor.

Sen %70 kötüsün!

Sen %70 kötü birisin. Sen herkese had bildiren birisin. Sen varken kimse istediği gibi konuşamaz, davranamaz. Çünkü o ortamda sen varsın. En çok sen konuşmalı en çok sen fikir belirtmeli ve en fazla ilgiyi sen çekmelisin. Eğer daha fazla ilgi çeken biri varsa onu laflarınla küçük düşürebilirsin. Senin kötülüğün düşman başına diyoruz ve hemen buradan uzaklaşıyoruz.

Sen %20 kötüsün!

Sen %20 kötüsün. Evet, sen kötü olamazsın. Bu senin genlerinde yok. İstesen de kimseye kötülük yapmaz ve kötü düşüncelere sahip olamazsın. Sen her zaman iyi düşünmüş ve iyi olmasını ummuş birisin. Sana karşı kötü yaklaşan insanlara bile bir adım iyilikle gidersin. Sabrın kalmadığında tırnaklarını çıkarırsın ama sen zaten oldukça sabırlı da birisin. Kötülüğün senin hayatında yeri yok.

Sen %40 kötüsün!

Sen %40 kötüsün. İnsanları etkin altına alan birisin. Senden vazgeçmek çok zor çünkü bunu sen yapıyorsun. En başından sonuna kadar insanların duygularını kullanabiliyorsun. Bir yanlış yaptığında, nasıl affedebileceklerini biliyorsun ve manipülatif biri olabiliyorsun. Senin kötülüğün sadece duygular üzerine. Seni daha fazla sevmeleri ve senden vazgeçmemeleri için...

Sen %95 kötüsün!

Sen %95 kötü birisin. Biraz içten pazarlıklı birisin ve duygularını asla belli etmezsin. Senin ne düşündüğünü ve ne yapmak istediğini anlamak oldukça zor. Bu nedenle de aslında herkese iyi gibi gözüküp çok kişiden de nefret ettiğin olmuştur. Belki kırmamak, üzmemek veya bir çıkar için yanında tuttuğun çok insan var. Sen %95 kötüsün çünkü hayatta herkesin sana hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorsun.

Sen %35 kötüsün!

Sen %35 kötü birisin. Senin kötü olmaya vaktin bile yok. Sen insanları o kadar umursamıyorsun ki kimin ne yaptığı, nerede olduğu, sana ne dediği hiçbiri aklında kalmıyor bile. Senin insanlara yapacağın en büyük kötülük onların hayatlarından çıkmak olur. Gerçekten senin gibi eğlenceli, hayat dolu birini kaybetmek onlar için kötü bir durum. Sen kötü değilsin çünkü kötülüğü bile umursamıyorsun.

Sen %25 kötüsün!

Sen %25 kötü birisin. Senin hayatın daha farklı şeylerle meşgul. Mesela iş, gelecek kaygısı, zengin olmak gibi şeylerle... Sen bunlara o kadar takıntılısın ki birine kötülük yapmak aklına bile gelmiyor olabilir. Senin hayatında sadece sen ve işin var. Diğer her şey sadece senin için vakit kaybı olabilir. Bu nedenle sen kötü değilsin, kötü olmaya vaktin yok.

Sen %10 kötüsün!

Sen %10 kötü birisin. Senin içinde asla kötü olan hiçbir şeye yer yok. Biraz alıngan ve bir şeyleri çok fazla içinde yaşayan birisin. Zamanla ve kendi kendine sorunlarını çözüyorsun. Yani alınganlığını kimseye belli etmeden sen halledebiliyorsun. Sen kötü olamazsın çünkü üzüldüğünü söyleyemeyecek kadar hassas birisin.

Sen %80 kötüsün!

Sen %80 kötüsün. Evet senin kötülüğün insanların hayatlarıyla oynamak kadar büyük. Sen birini sevmediğin anda o kişinin üzerine gitmeye başlıyorsun. Onu hayatta bezdiriyorsun. Bir kere seni kıran birine karşı daha iyi duygular besleyemiyorsun. Kin tutar ve yapılan hiçbir şeyi unutmazsın. İçin asla soğumaz. Sen kötü birisin. Bu kötülüğün o kişinin başına felaketler gelmesini isteyecek kadar büyük.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
57
27
13
13
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın