Görüş Bildir
Haberler
Bir de Bayıl İstiyorsan Feriha! Sen Ne Kadar Feriha'sın?

Bir de Bayıl İstiyorsan Feriha! Sen Ne Kadar Feriha'sın?

Bir dönem severek izlediğimiz, zaman zaman kesitleri ile gündem olan Adını Feriha Koydum dizisinin üzerinden tam 11 yıl geçti. Detaylarda boğulduğumuz dizide Feriha karakteri de hepimizin aklında yer edindi. Peki sen ne kadar Feriha'sın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan sahip olduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Feriha değilsin ve olamazsın!

Sen Feriha değilsin ve olamazsın!

Evet, sen asla Feriha olmazsın. Bir kere senin yalan özelliğin gelişmemiş. Hemen yakalınıyor ve bir şekilde kendini belli ediyorsun. Ailene, arkadaşlarına karşı hep dürüst biri olmuşsun. Hayatında yalana yer yok ve yalan söyleyen insana da yer yok. Kendini hep önemseyen birisin. Kimse için değişmez ve kimsenin yanında kendin olmaktan çıkmazsın. Hayatını tüm çıplaklığı ile ortaya serersin. Herkes senin nereden geldiğini ve nereye gideceğini iyi bilir. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsun. Bu nedenle hayatında birçok şeye sen yön veriyorsun. İnsanları taklit etmiyorsun, onların seni taklit etmelerini izliyorsun. Sen Feriha olamazsın çünkü sen çok içten birisin. Kendin olmaktan kaçmıyorsun.

Sen tam bi' Feriha'sın!

Sen tam bi' Feriha'sın!

Sen tam bi' Feriha'sın. Sen biraz sabit fikirli birisin. Senin fikirlerini değiştirmek oldukça zor. Sen geçmişinden kopamıyorsun. Yaşadığın her şeyi çok büyütüyor ve her şeyi hayatına çok yansıtıyorsun. Kendini bazen sevmiyor bazen ise seviyorsun. Çok gel-git yaşadığın bir hayata sahipsin. İnsanların düşünceleri, yorumları senin için çok önemli. Yaşadığın hayatı sevmiyor ve bu hayatı değiştirmek için çabalıyorsun. Aşık olduğunda bütün duvarların yıkılsa da aşık olana kadar herkese karşı bir duvar örüyorsun. İnsanlar gerçek seni tanımakta güçlük çekiyor. Senin hayatın karmaşık, çünkü bu hayatı sen karmaşıklaştırıyorsun. Mangalsız pikniğe piknik demeyen sen Feriha'yı idol olarak görüyor bile olabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
11
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın