Görüş Bildir
Haberler
İnsanı İçten İçe Ponçikleştiren 10 Hava Çeşidi

İnsanı İçten İçe Ponçikleştiren 10 Hava Çeşidi

AbSurDMaN
22.09.2014 - 13:30 Son Güncelleme: 22.09.2014 - 16:26

Bizi bu güzel havalar mahvetti. Orhan Veli böyle havada istifa etti Evkaftaki memuriyetinden. Ne olursa olsun kıpır kıpır ediyor bu havalar içimizi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halı saha havası

1. Halı saha havası

Dışarı çıkarsın ve bi bakmışsın hava da zemin de futbola elverişli. İçinden 'lan şimdi ne güzel maç yapılırdı be' diye geçirirsin. 18-23 derece arası kuru ve esintisiz havadır, tam kıvamındadır.

2. Piknik havası

Pazar gününe denk gelirse ne ala. Dışarı baktıkça piknik yapasın gelir. Toplayacaksın eşi dostu, terbiye edeceksin etini, yakacaksın mangalını, oynayacaksın 'veleybol'unu. Mis.

3. Yazdan kalma gün havası

3. Yazdan kalma gün havası

Soğuk giden havaların arasına girer, ilaç gibi gelir. Nispeten ince montlarla falan dışarı çıkarsın, gezer tozarsın. Bahar fragmanıdır adeta.

4. "İnce bir hırka alsan yeter" havası

Hafiften estirir, çok üşütmese de inceden yoklar bi vücudu. Sonbaharın başlarında görülür, tadı çıkarılasıdır.

5. Cafede otururken şal isteme havası

Sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu havalarda cafelerde oturan kadınların imdadına cafe şalı yetişir. İyi hissettiriyor olmalı ki habire isteyip duruyorlar usta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Deri ceket havası

Havaların en karizmasıdır. Çekersin deri ceketi, olduğunun 1-2 katı şık ve çekici olursun. Halbuki yazın öyle mi tişört şort diye dışarı çıkıyorsun ne havası var ne bişey. Bu hava aynı zamanda trençkot havası da sayılır.

7. Balkonu yıkayıp oturma havası

Sıcak yaz günlerini çekilir kılan aktivitelerdendir. Bir de balkonda otururken karpuz yersen değmesinler keyfine.

8. Kahveni alıp cam kenarında yağmur izleme havası

İnsana hüzün çağrıştırsa da bir yandan huzur verir, acayiptır. Tumblr kızları hastasıdır bu havanın. Önümüzdeki günlerde bunlardan bol bol yaşanacak, artık kahve stoklarını tüketirsiniz köftehorlar sizi.

9. Kışın ilk lapa lapa kar yağan havası

Öyle kışın en başında atıştırmalık yağan dandik kar değil, ilk kez böyle adam akıllı löp löp yağan kar olacak. Hem buz gibi soğuğu hem de mikropları kıracak. Kısa sürede tutan yumuşacık karların üstüne kendini atmak isteyeceksin. Bildin mi? Heh işte o hava.

10. Battaniye altında film izleme havası

İşten/okuldan gelmişsin, akşam olmuş, hava buz gibi, ve senin elinin altında abur cuburlarınla izlenecek filmlerin var. Bir insan daha ne ister? Tabii ki battaniye sıcaklığı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hoop havadan bonus: Ankara havası

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
2
1
0
0