Görüş Bildir
Haberler
İnsan Gücüyle Çalışan Çamaşır Makinesi

İnsan Gücüyle Çalışan Çamaşır Makinesi

Batuhan
29.04.2015 - 14:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Merdaneliler artık çok eskide kaldı ve yerini elektrikle çalışan gelişmiş çamaşır makinelerine bıraktı. Ancak elektriğe ulaşmanın mümkün olmadığı bir yerde çamaşır makineleri kullanılamaz hale geliyor. Kaldı ki elektriğin olmadığı bir yere çamaşır makinesini taşıyıp götürmek de pek akıl kârı değil. Peki kamp yapanlar veya herhangi bir nedenle dışarıda konaklayacak olanlar ne olacak? İşte bu soruya Yirego’nun ürettiği elektriksiz çamaşır makinesi yanıt veriyor. Drumi isimli bu makine yalnızca insan gücüne ihtiyaç duyuyor. Kapak açılıp çamaşırlar makineye yerleştirildikten sonra iç kapak kapatılıyor ve deterjan ile bir miktar su ekleniyor. Sonrasında ise makinenin dış kapağı da kapanıyor.

Kullanıcı, makinenin alt kısmındaki pedala basarak tıpkı günümüzdeki çamaşır makinelerinde olduğu gibi çamaşırların döndürülmesini sağlıyor. Yıkama işlemi sona erdiğinde makine üzerindeki ilgili tuşa basarak kirli suyun tahliye edilmesi sağlanıyor. Sudan arındırıldıktan sonra çamaşırlar yeniden döndürülerek kurutma da yapılabiliyor.

Küçük yapısıyla kolaylıkla taşınabilen ve sunduğu renk seçenekleriyle farklı tarzlara da hitap eden Drumi’ye kavuşmak isteyenlerin bir süre daha beklemesi gerekiyor. Şu sıralar ön sipariş aşamasında olan makine 129 dolara sipariş edilebiliyor . Teslimatların ise gerçekleştirileceği belirtiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0