Görüş Bildir
Haberler
Infinite Launch Gelecek Vadeden 5 Yeni Metaverse Projesi ile 2022’ye Hızlı Başladı!

etiket Infinite Launch Gelecek Vadeden 5 Yeni Metaverse Projesi ile 2022’ye Hızlı Başladı!

Merlot Vinho
07.01.2022 - 13:00

Henüz 1 ay önce kripto pazarına girmesine rağmen kısa sürede yüksek popülariteye sahip olan Infinite Launch, 2022 yılı için 5 yeni metaverse projesi sundu. Gelin IDO'su beklenen geleceği parlak blok zincir oyunlarını birlikte inceleyelim!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni nesil metaverse projeleri için Infinite Launch

Yeni nesil metaverse projeleri için Infinite Launch

Infinite Launch, kullanıcıların yeni nesil projelere erken dönemde katılmasını sağlayan bir mekanizmaya sahip. Platformda belirli seviyede ILA tokena sahip olan kullanıcılar NFT satın almak, DeFi projelere katılmak ve ön satışta yer almak için gerekli miktarda varlık kilitlemek zorunda. İstenen projeler arasından seçim yaparak IDO katılımına imkan sunan Infinite Launch, oldukça yeni olmasına rağmen fazlasıyla ilgi görmüş durumda. Benzersiz kripto projeleri için merkeziyetsiz ve kullanışlı bir arayüz sunan platform, özellikle son dönemdeki metaverse projeleri ile öne çıkıyor.

Sıra dışı oyun deneyimleri ile fantezi metaverse adası: Bullieverse

Sıra dışı oyun deneyimleri ile fantezi metaverse adası: Bullieverse

Bullieverse, Unreal Engine üzerine kurulmuş ve adil şekilde kazanç elde etmeyi sağlayan bir Metaverse oyunu. Ödül ve NFT kazanmak, gelişmiş bir oyna-kazan deneyimi sunmak amacıyla geliştirilen bu evren, sadece 8 ayda 27 kişilik bir ekibe ve 40.000 kişilik bir topluluğa ulaştı. Bunda Discord ve Twitter üzerinden yapılan tanıtım çalışmaları etkili oldu ve Ağustos 2021'de sunulan ilk Bullieverse NFT koleksiyonu 2 milyon dolara satıldı. 

Arkasında seçkin bir ekip ve LD Capital, IBA, EXT Network, Good Games Guild gibi güçlü destekçiler bulunan Bullieverse için IDO tarihi henüz açıklanmadı. Ancak proje, Web3 tabanı ve NFT aracılığıyla varlık kazancını artırması nedeniyle şimdiden ilgi çekmeyi başardı.

Çok oyunculu NFT oyunu: Battle of Guardians

Çok oyunculu NFT oyunu: Battle of Guardians

Battle of Guardians (BOG), NFT dövüş oyunları arasında öncülüğüyle dikkat çeken bir proje. Hikaye, Arena ve Maç olmak üzere 3 farklı mod sunan oyunda, kullanıcılar yendikleri oyuncular üzerinden ödüllendiriliyor. Geniş bir dünyada çok bölgeli savaşlar üzerinden ilerleyen Battle of Guardians, Solana ağı tarafından destekleniyor ve Unreal Engine kullanıyor. 

Good Games Guild, Big Fire Studios ve Miracle Gates Entertainment gibi iş birlikleri ile öne çıkan BOG; oyuncularına kazandıkları NFT varlıklar üzerinden kazanç elde etme ve kendi ekonomisini yaratma ayrıcalığı tanıyor. Bu şekilde NFT pazarını genişletmeyi hedefliyor.

Web3 altyapısında sonraki adım: Arenum

Web3 altyapısında sonraki adım: Arenum

Arenum, teknolojisi ile Metaverse evreninin ve Web3 tabanlı oyunların sonraki adımı olarak gösterilen bir oyun. Bu oyun aynı zamanda Mobil E-sports Turnuvaları için de ilk platform olarak biliniyor. Geliştiricilere ve oyunculara ayrı ayrı ödüllendirme teşvikleri sunan oyun, Metaverse evrenindeki ticari ve teknolojik altyapıyı geliştirmeyi hedefliyor. 

Arenum, gerçek oyunculardan oluşan turnuvaları ile dikkat çekiyor. Ek olarak desteklediği her oyun için e-spor katmanı da sunuyor. Böylece bütün katılımcıların sansürden uzak bir zincirde  birlikte çalışmasına uygun bir deneyim sunuyor. Oyuncuları, geliştiricileri ve yatırımcıları güçlendirmek için ortaya atılan proje şifreli ve korumalı bir evren sunuyor.

Bulut tabanlı tokenize turnuva oyunu: Colizeum

Bulut tabanlı tokenize turnuva oyunu: Colizeum

Cardano zincirini kullanan Colizeum, bulut tabanlı bir turnuva oyunu. Ek olarak tahmin pazarları ve zincir oyunları için de küresel bir ilgi pazarı sunuyor. Colizeum projesinin arkasında 'Dystopia: Contest of Heroes' mobil oyununu geliştiren Beetroot Lab ekibi yer alıyor. Bu yeni proje ile hedeflenen ise, oyun geliştiriciler için ekstra bilgiye gereksinim duymadan tokenize oyun modları ile oyna-kazan ekonomisi kurma kolaylığı sunmak. Bu sayede geleneksel para kazanma yöntemlerine ek olarak token modları eklenebiliyor ve farklı zincirlerde yerel oyunlar oluşturulabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaş strateji NFT oyunu: GalaxyBlitzGame

Savaş strateji NFT oyunu: GalaxyBlitzGame

GalaxyBlitzGame, gerçek dünya jetonlarını kapsamlı bir oyun deneyimi ile birleştiren bir savaş strateji oyunu. Oyundaki esas varlıklar ise özel NFT'ler. Oyna-kazan mantığındaki bu oyun, gelecek bir zamanda karada ve uzayda süren bir hakimiyet savaşını ele alıyor. İnsanlığın gelişmiş 4 eşsiz soyundan gelen oyuncular, yıldızlararası ordular kurabiliyor, güçlü birlikler oluşturabiliyor ve birleşik filolara sahip olabiliyor. 

Görsel açıdan üstün bir deneyim sunan bu projenin arkasındaki ekip, sürükleyiciliğe ve genel deneyime fazlasıyla önem veriyor. Bunun için oyunda gerçekliği artırılmış grafikler kullanılıyor. Bu da oyuncuların eşsiz bir deneyimin parçası olmasına izin veriyor. Ayrıca, oyun içinde token ya da NFT satın almak için MIT tokeni kullanılıyor. NFT ödülleri ise kripto veya fiat para birimleri ile takas edilebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın