Görüş Bildir
Haberler
İndirim Bitmeden Almanız Gereken Günün En Beğenilen Fırsat Ürünleri

etiket İndirim Bitmeden Almanız Gereken Günün En Beğenilen Fırsat Ürünleri

Kübra B.
09.05.2023 - 17:36

Günün fırsatlarında aradığınız ürünlere kolayca ulaşmak ve beklediğiniz indirimleri kaçırmamak istiyorsanız hemen sizi aşağıya alalım! Amazon'un fırsat ürünleri arasında ihtiyacınıza uygun ürünleri tükenmeden satın alabilir, günün fırsat ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bu içerik 09.05.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gön Hakiki Deri Kadın Cüzdan

Gön Hakiki Deri Kadın Cüzdan

Anneler Günü'ne az bir zaman kaldı. Hala ne alacağınıza karar veremediyseniz, şıklığı ve kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceği Gön hakiki deri cüzdanı alabilirsiniz. 

714,29 TL olan fiyatı Prime'a özel indirimiyle 458 TL'ye düşmüş. 

Linki burada.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.

Zwilling Prof. S 8 Parça Blok Bıçak Seti

Zwilling Prof. S 8 Parça Blok Bıçak Seti

Doğal ahşap bloklu Zwilling Prof. S 8 Parça Blok Bıçak Seti, günün fırsat ürünleri arasında 6.367,78 TL'den 5.624,25 TL'ye düşmüş. 

Zwilling kalitesini deneyimlemek isteyenler için linki burada.

Ürün Almanya menşeili. Kalite hem bıçakta hem blokta hissediliyor. Tavsiye ederim.

Polti Vaporetto Frescovapor Buharlı Paspas

Polti Vaporetto Frescovapor Buharlı Paspas

Kimyasal ürünler kullanmadan buharın gücüyle temizlik yapmak isterseniz  Polti Vaporetto Frescovapor Buharlı Paspas, Prime özel 2.496,94 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

Öncelikle Amazon Prime ile ertesi gün elime geçti, teşekkür ederim. Polti markasını buharlı temizleyici ararken gördüm. Yorumlardan beğeni oranını yüksek bulmam ve aksesuar çeşitliliği ile almaya karar verdim. İçinden 3 adet yer paspası ve diğer aparatlar çıkıyor. Kireç filtresi bir adet yedekle geliyor ve dört ayda bir değişmesi tavsiye ediliyor. Yani içindeki ile 8 ay idare edebilirsiniz. Kimyasal madde kullanmadan temizlik yapmak çok güzel. Ocaktaki yağlardan yerdeki kirlere kadar geniş bir alanda kullanabiliyorsunuz. Duşakabin içinde oluşan küflerin temizliği veya kirlenmiş derzler için derz fırçası mevcut ancak küfler anında temizlenmiyor aklınızda bulunsun. Evini düzenli temizleyenler için çoğu alanda kimyasal kullanmadan rahat temizlik yapılabilir. İşlemiş kirlerin temizliği için biraz uğraşmanız gerekiyor zira mucize bir alet değil. Buhar çıkışı oldukça yeterli. Çabuk ısınıyor bekletmiyor.

Fiyat olarak pahalı gelebilir ancak daha ucuz olanlarda bu denli ayrıntılı aparat mevcut değil.

Çok kırışığı olmayan kıyafetlerinizi bile açabilir. Cam temizliği için çıkan aparatı denemedim deneyince buraya eklemeye çalışırım.

Sonuç olarak ben aldığıma şimdilik memnunum.

BISSELL 1987N Pet Hair Eraser Evcil Hayvanlar İçin Özel Başlıklı El Tipi Elektrikli Süpürge

BISSELL 1987N Pet Hair Eraser Evcil Hayvanlar İçin Özel Başlıklı El Tipi Elektrikli Süpürge

Farklı bölgelerin temizliği için ek aparatı ve motorlu turbo başlığı ile öne çıkan BISSELL 1987N Pet Hair Eraser, 2 dakikaya kadar aralıksız çalışabiliyor. 

Buradan inceleyebilirsiniz.

Evde kedilerim var çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim. İlk ürün geldi kısa sürede şarj sorunu çıktı. Bissell Türkiye aradım hemen yenisi ile değiştirdiler.

LEGO® Icons Kamyonet 10290 Yetişkinler için Yapım Seti

LEGO® Icons Kamyonet 10290 Yetişkinler için Yapım Seti

1950’lerin klasik kamyonetlerini seven herkes için mükemmel bir hediye fikri olacak LEGO® Icons Kamyonet, fırsat ürünleri arasında burada .

Lego kalitesi Amazon fiyatları ile kaçırmadan aldık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Slazenger PAULINHO I Kadın Spor Ayakkabı

Slazenger PAULINHO I Kadın Spor Ayakkabı

Uygun fiyatlı bir spor ayakkabı arıyorsanız günlük, rahat ve şık Slazenger PAULINHO I, Prime özel 299 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Günlük giymek için aldım, çok güzel. Kalıbı 1 numara büyük aldım gayet güzel oldu teşekkürler.

Koton Balon Kollu Volanlı Bisiklet Yaka Mini Elbise

Koton Balon Kollu Volanlı Bisiklet Yaka Mini Elbise

%100 pamuk kumaşıyla yazın severek giyeceğiniz, dolabınızın olmazsa olmaz parçalarından biri olacak Koton Mini Elbise, Prime özel 349 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Grundig DO 1184 Doğrayıcı

Grundig DO 1184 Doğrayıcı

Çeyiz alışverişinde olanların kaçırmaması gereken Grundig DO 1184 Doğrayıcı; çift taraflı paslanmaz çelik bıçakları, 1,5 litre geniş hacmi ve 550 W motor gücü ile öne çıkıyor. 

Prime'a özel fiyatıyla burada.

Ürünü annem için aldım. İlk kez domates ve biber doğramada kullandı. Geniş hacmi ve 2 katlı bıçaklı yapısı sayesinde doğrama işleminin hızlı bittiğini söyledi. Fiyat performans açısından oldukça iyi bir ürün. Tavsiye ediyorum.

Karaca ICEQUEEN 24 Parça Lüsterli Yemek Takımı ve Bardak Seti

Karaca ICEQUEEN 24 Parça Lüsterli Yemek Takımı ve Bardak Seti

615,37 TL'den Prime'a özel 515,99 TL'ye satışa sunulmuş. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

PUMA Catch Sportsbag Unisex Yetişkin Spor Çanta

PUMA Catch Sportsbag Unisex Yetişkin Spor Çanta

Spora başlamama sebebiniz eşyalarınızı taşıyacak bir spor çantanızın olmamasından kaynaklanıyorsa buradan hemen alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın