Görüş Bildir
Haberler
İndirim Bağımlıları Toplaşın! Babanızın Bile Vermeyeceği Tüyoları Sizlerle Paylaşıyoruz!

etiket İndirim Bağımlıları Toplaşın! Babanızın Bile Vermeyeceği Tüyoları Sizlerle Paylaşıyoruz!

Meltem
24.11.2017 - 18:33 Son Güncelleme: 23.11.2018 - 11:11

İndirim çılgınlığında doğru şekilde alışveriş yapabiliyor istediğiniz her şeyi satın alabiliyor musunuz? Cevabınız hayır ise bu içerik tam size göre...

1. Alacağınız ürünleri önceden belirleyin. Ona da bakayım, buna da bakayım derken çitalara yem olan bir ceylan olabilirsiniz ancak.

2. Yoğun kalabalıkta fiziksel olarak var olma mücadelesi vereceksiniz. Mümkünse önceden metrobüste denemeler yapın. Metrobüste yer kapan, yarın o bluzu da kapar.

3. “Bunun Xlarge’ı var mı?” sorusu sizi bir anda rakiplerinizin gerisinde bırakır. Sormak için uygun personel buldunuz, sordunuz, ettiniz derken yağma biter. Gerekirse siz zayıflayacaksınız XL aramak yerine...

4. Personelle iletişiminizi minimumda tutun. O gün Jumanji’de filler tarafından kovalanan insancıklar kadar şaşkın olacaklar.

5. Ufak şaşırtmacalardan yararlanın, A mağazasına girip “B mağazasında acayip indirim var” diye bağırın. Bir anda boşalacak A mağazası sizindir.

6. İhtiyacınız olmayan şeyleri almayın. Hem paranıza yazık hem de fazla yük. Aşırı yük sizi batmakta olan bir gemiye çevirir daha üçüncü dükkanda.

7. Mümkünse bir partner edinin. İki kişi saldırmak her zaman daha iyidir. Partneriniz sizin kadar deneyimli değilse eline net, anlaşılır bir liste verin.

8. Kasada sıranızı kapmak isteyenler olacaktır. “Ben bi köfte ekmek almaya çıktım”, “Mandalina yer misiniz?” gibi yalanlara kanmayın.

9. Alışverişe çocuğunuzla gelmeyin. Unutursunuz. Kayıp eşya noktaları, indirim günlerinde unutulan çocuklarla dolu.

10. AVM’ye gidecekseniz, kat planlarına hakim olun. Giysi mağazalarını ararken lahmacuncuların arasında kaybolmayın.

11. Elektronik eşya alımında yükte hafif pahada ağır şeyleri tercih edin. Siz kasaya kadar bir televizyon taşırken, rakipleriniz yirmi telefon alabilir.

12. Yağmanın ardından ortalıkta hiçbir şey kalmadıysa deneme kabinlerini deneyin. Dükkanın yarısı orada asılı duruyor olacaktır. Personel henüz toplama fırsatı bulamadı ne de olsa.

13. Birebir mücadele etmek zorunda kalıp bir bluzu çekiştirir halde bulursanız kendinizi hemen kadim taktiklere başvurun. “Arkanda ayı var" sözü bile size zaman kazandırabilir.

En önemlisi moral bozmak yok. Geçen ay pahalıya aldığınız ürünü indirimde görünce üzülmeyin. Bir tane daha alın. İkisine harcadığınız paranın ortalaması en pahalıdan daha ucuz gibi hissettirecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
154
35
16
14
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mümtaz Emre

Artık birileri Onedio ekibine para kazandıkları ülkenin Amerika değil Türkiye olduğunu söylesin!

Mümtaz Emre

Şu yorumu 1 sene önce yazdım. Onedio hâlâ Amerikan hâlâ Amerikan...