Görüş Bildir
Haberler
İnce Telli Saçlara Uygun Saç Modelleri

İnce Telli Saçlara Uygun Saç Modelleri

Elif Altunten
20.05.2014 - 11:30 Son Güncelleme: 20.05.2014 - 12:36

Sönük görüntü ve çabuk kırılmalar ince telli saçların en büyük problemlerindendir. Doğru saç modelleri uygulayarak, ince telli saçların yarattığı bu sorunlardan kurtulmanız mümkün.

Kısa Kesimler Saç ne kadar kısa olursa o kadar kalın gözükür. İnce telli saçlarınız varsa, kısacık saç modellerini tercih edebilirsiniz. Bunun yanısıra, bu boy saçlar çok sağlıklı ve güçlü uzayacağı için, saçınızı kestirince, kırılma problemi ortadan kalkar.

Yan Kahküller Başın ön kısmına düşen, yan kahküller, ince saç telleri için biçilmiş kaftandır. Yan kahküller; saçınızın ayrıldığı kafa derinizin gözüktüğü noktayı kamufle eder. İnce saç kökleriniz gözükmeyeceği için, yandan kahkül saçınızı daha dolgun gösterir.

Krepe En bilinen saç hacimlendirme yöntemidir. Özellikle ince telli saçlara sahipseniz, bu yöntemi her şekilde saç modelinde uygulayabilirsiniz.

Dalgalar Kıvırcık ya da dalgalı saçlar, her zaman düz saçlardan daha dolgun görünürler. Saçınıza maşa ya da düzleştiriciyle dalgalar katarak, hacimli saçlara sahip olabilirsiniz. Saça yapılan dalgalar sayesinde oluşan hacim, saçınızın diplerindeki sönüklüğü gizleyecektir.

Yanda Toplayın Bütün saçınızı tek bir tarafta toplarsanız, güzel bir zıtlık elde edebilirsiniz. Saçlarınızın olduğu taraf, daha hacimli görünecektir. Boş kalan taraf ise, çok sönük olacağı için, bütün ilgi, hacimli tarafta olacaktır. Bu sayede hem bir göz yanılsaması yaratmış olur, hem de şık bir saç modeline sahip olursunuz.

Katlı Kesim Uzun saçların aksine, kısa saçlarda, katlı kesimli saçlar daha kullanışlıdır. Kısa ve ince telli saçlara sahipseniz, birkaç kattan oluşan bir saç modeli tercih edin.

haber kaynağı:stiltutkusu.com/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena kartas

resim neden yoook anacımmm takıldım ama bu durumaaa al burdan ekle o zaman www.kisasacmodelleri.org/sac-modelleri

Seray Ocuk

Saç tellerim çok ince ve güçsüz sürekli de diken gibi havalarda geziyor bağladığımda bile çok çabuk da yıpranıyor her işlemden çok çabuk etkileniyor saçlarım... Devamını Gör