Görüş Bildir
Haberler
Sadece Karakter Olarak Ne Kadar Çekici Bir İnsansın?

etiket Sadece Karakter Olarak Ne Kadar Çekici Bir İnsansın?

Easterling
24.12.2021 - 13:05

Bazı insanlar dış görünüşlerinden bağımsız olarak çekicidirler. Bakalım sen o insanlardan biri misin? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu soralım: Sinemadayken telefonuyla oynayan birini uyarır mısın?

2. Biri yanında tırnaklarını yerse bu seni rahatsız eder mi?

3. Karlı bir havada kayıp düşen bir insana kalkması için yardım eder misin?

4. Peki metroya binerken inen yolcuları beklemeden içeri girmeye çalışan birini görünce sinirlenir misin?

5. Önünde yavaş yürüyen bir insan olunca genelde nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir otobüste hiç yer yokken bir yolcunun boş bir koltuğu çantası ve diğer eşyalarıyla işgal ettiğini görürsen ne tepki verirsin?

7. Bir restoranda yemek yerken sürekli yaramazlık yapan çocuklarıyla yan masanda oturan bir aile varsa ne tepki verirsin?

8. Son olarak bir restoranda ya da barda garsona sürekli kötü davranan birilerini görürsen nasıl hissedersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşırı çekici bir insansın!

Olağanüstü becerilere sahip, popüler ve hassas bir insansın. Başkalarının nasıl düşündüğü ve hissettiği senin için önemli. Genelde yalnız olmaktan hoşlanmıyorsun. İnsan sorunlarını yönetmede ve grup tartışmalarına liderlik etmede çok etkilisin. Başkalarına yardım etmeyi seviyor ve muhtemelen başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının üzerine koyuyorsun.

Aşırı hoş bir insansın!

Mantıklı, özgün ve oldukça yaratıcı bir insansın! Bilgiye, yeterliliğe ve mantığa çok değer veriyorsun, ancak sessiz ve çekingen olma eğilimindesin ve bazen seni çözmek aşırı zor olabiliyor. Bireycisin, başkalarına liderlik etmek veya onları takip etmekle ilgilenmiyorsun.

Değişik bir çekiciliğin var!

Gerçek kişiliğin oldukça ilgi çekici! Bağımsız, özgün, analitik ve kararlısın ve teorileri sağlam eylem planlarına dönüştürmek için olağanüstü bir yeteneğe sahipsin. Bilgiye, yeterliliğe ve yapıya çok değer veriyorsun. Doğal bir lidersin, ancak duruma göre iyi bir takım oyuncusu da olabiliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
247
75
49
13
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tweety

Aşırı hoş bir insansın! Mantıklı, özgün ve oldukça yaratıcı bir insansın! Bilgiye, yeterliliğe ve mantığa çok değer veriyorsun, ancak sessiz ve çekingen olma... Devamını Gör

Akın Kaan Çiçek

Değişik bir çekiciliğin var! Gerçek kişiliğin oldukça ilgi çekici! Bağımsız, özgün, analitik ve kararlısın ve teorileri sağlam eylem planlarına dönüştürmek i... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aşırı çekici bir insansın! Olağanüstü becerilere sahip, popüler ve hassas bir insansın. Başkalarının nasıl düşündüğü ve hissettiği senin için önemli. Genelde... Devamını Gör