Görüş Bildir
Haberler
IMDb'ye Göre Oyunculuklarıyla 2016 Yılına Damga Vuran En İyi 23 Oyuncu

etiket IMDb'ye Göre Oyunculuklarıyla 2016 Yılına Damga Vuran En İyi 23 Oyuncu

theolonius
28.12.2016 - 12:41

IMDb, kullanıcılarının oylarıyla 2016'nın en iyi oyuncularını seçti. İşte rol aldıkları film ve dizilerdeki oyunculuklarıyla 2016'ya damgasını vuran en iyi 23 oyuncu.

Kaynak: IMDb

İçeriğin Devamı Aşağıda

23. Ryan Reynolds

23. Ryan Reynolds

Namı diğer Deadpool. Ünlü Marvel çizgi roman karakteri Deadpool'dan uyarlanan filmde oyunculuğuyla ses getiren Reynolds, bu yıl 'Criminal' (Suçlu) filminde de Kevin Costner ve Gal Gadot'la birlikte rol aldı ve adından çokça bahsettirdi.

22. Evan Rachel Wood

22. Evan Rachel Wood

2016 yılına damga vuran 'Westworld' dizisinde Dolores karakterine hayat veren Wood, en son The Wrestler (Şampiyon) filminde bu kadar gündem olmuştu ve çok sevilmişti.

21. Brie Larson

21. Brie Larson

5 yaşındaki oğlu ile küçük bir odaya hapsedilen annenin dramını anlatan 'Room' (Gizli Dünya) filmindeki rolüyle büyük dikkat çeken Larson, 2017 ve 2018 yılında çıkacak Marvel serisinin yeni filmlerinde başrolü çoktan kaptı.

20. Natalia Dyer

20. Natalia Dyer

1997 doğumlu oyuncu ilk kez Hannah Montana filmiyle oyunculuğa adım attı. 2016 yılının flaş dizisi 'Stranger Things' dizisinde Nancy karakteriyle de sevenlerini arttırdı ve iyi bir oyuncu olma yolunda önemli adımlar attı.

19. Henry Cavill

19. Henry Cavill

33 yaşındaki oyuncu 'The Tudors' dizisiyle dikkat çekmişti. 2016 yılında çok ses getiren ama hayal kırıklığı yaratan Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filmindeki Superman rolüyle bu yılın en iyi oyuncularından biri seçildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Sophie Turner

18. Sophie Turner

Game of Thrones'ta kuzeyin kraliçesi olan Sansa Stark'a hayat veren oyuncu Turner, buradaki başarısıyla milyonlarca hayran kazanmış durumda. 2016 yılında X-Men: Apocalypse filminde de rol alan Sophie, yıllar geçtikçe adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor.

17. Sebastian Stan

17. Sebastian Stan

Gossip Girl’deki Carter Baizen rolüyle tanınan, Kaptan Amerika: İlk Yenilmez, Siyah Kuğu ve Kaptan Amerika: Kış Askeri filmlerindeki rolleriyle de iyice tanıdığımız Stan, Captain America: Civil War filmindeki rolüyle 2016'nın gözdelerin oldu.

16. Jennifer Lawrence

16. Jennifer Lawrence

Oscar ve Altın Küre ödülü sahibi oyuncu Açlık Oyunları serisindeki başarısından sonra 2016'da X-Men: Apocalypse filminde de başroldü. Film çok sevilmese de sevenleri Lawrence'ın oyunculuğu beğenmişler ki bu listeye sokmuşlar.

15. Amber Heard

15. Amber Heard

2011 yılında Johnny Depp ile birlikte rol aldıkları 'Tutku Günlükleri' filmi ile tanınan oyuncu, 2015'te 'The Danish Girl' filmindeki oyunculuğuyla da çok popüler olmuştu. Bu popülerliği devam eden Heard, 2016 yılında en iyi oyuncular listesinde kendine yer bulmayı başardı.

14. Tom Holland

14. Tom Holland

Namı diğer yeni Spier-Man. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki tatlı Spider-Man rolüyle Holland bu listede kendine yer buldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Alexandra Daddario

13. Alexandra Daddario

30 yaşındaki Amerikalı oyuncu bugüne kadar çok yapımda oyunculuk yaptı ancak en dikkat çekici çıkışını 2010 yılında Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief filmiyle yaptı. Güzel oyuncu bu sene de en iyiler listesinde kendine yer buldu.

12. Chloë Grace Moretz

12. Chloë Grace Moretz

Kariyerine 7 yaşında başlayan 1997 doğumlu oyuncu bugüne kadar,  Aşkın (500) Günü, Hugo, Adalet ve 5. Dalga gibi filmlerde başarılı performanslar sergiledi.

11. Felicity Jones

11. Felicity Jones

33 yaşındaki İngiliz oyuncu, 'The Theory of Everything' filmiyle çok dikkat çekmişti. 2016 yılında ise 'Inferno' (Cehennem) filmindeki oyunculuğuyla adından çok söz ettirdi.

10. Leonardo DiCaprio

10. Leonardo DiCaprio

Yıllardır hayali olan Oscar'ı 'Diriliş' filmindeki rolüyle nihayet kazanan DiCaprio'nun bu sene de popülerliği azalmadı hatta arttı. Yıllardır çok iyi filmlerle karşımıza çıkan oyuncunun bir sonraki filmi ise merakla bekleniyor.

9. Haley Bennett

9. Haley Bennett

28 yaşındaki oyuncu bu sene rol aldığı dört filmle kendinden çokça söz ettirdi. Oyunculuğundaki büyük gelişme açıkça belli olan Bennett, önümüzdeki yılların en merakla beklenen oyuncularının başlarında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Daisy Ridley

8. Daisy Ridley

Star Wars: Güç Uyanıyor’ filminde baş karakter Rey olarak karşımıza çıkan Ridley bu senenin en dikkat çekici kadın oyuncularından biri. Bu başarısını serinin devam filmlerinde de gösterecek olan oyuncunun yeni filmleri merakla bekleniyor.

7. Alicia Vikander

7. Alicia Vikander

2016'da ‘Danimarkalı Kız’ filmindeki Gerda Wegener rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan oyuncu, oyunculuğuyla beğeni topladı. Hayranlarına müjdemiz, 2018 yılında vizyona girecek olan Tomb Raider filminde başrol de bu hanım kızımız var.

6. Gal Gadot

6. Gal Gadot

Bekleneni vermeyen ve büyük hayal kırıklığına uğraan  ‘Batman ve Superman: Adaletin Şafağı’ filminde adeta güneş gibi parlayan Gadot büyük beğeni toplamıştı. 2017 yılında ‘Wonder Woman’ filmiyle yeniden karşımıza çıkacak olan oyuncuyu büyük bir merakla bekliyoruz.

5. Morena Baccarin

5. Morena Baccarin

Gotham dizisinden Dr. Leslie Tompkins karakteriyle tanıdığımız oyuncu, Deadpool filmiyle büyük beğeni topladı ve bu listede kendine yer buldu.

4. Tom Hardy

4. Tom Hardy

‘Diriliş’ filminde Leonardo DiCaprio ile beraber yer alan oyuncu, performansıyla büyük beğeni kazanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Millie Bobby Brown

3. Millie Bobby Brown

2016'nın en iyi dizisi ‘Stranger Things’ ile ünlenen 12 yaşındaki oyuncu, IMDb’nin “2016’nın en iyi çıkış yapan oyuncuları” listesinde de birinci sırada yer alıyor. Bu yerleri sonuna kadar hak ettiği de bir gerçek.

2. Emilia Clarke

2. Emilia Clarke

Andallar'ın, ilk insanlar'ın, Rhoynar'ın ve Yedi Krallık'ın Kraliçesi, Meereen Kraliçesi, Zincir Kırıcı ve  Ejderha Kayası Prensesi Khaleesi... Game of Thrones'taki tahtın gönüllerdeki sahibi hak ettiği gibi bu listede yer aldı. Dizinin dışında 2016 yılında başrolünü oynadığı ‘Senden Önce Ben’ filmiyle de dikkat çekti.

1. Margot Robbie

1. Margot Robbie

Bu sene 3 önemli yapımda yer alan güzel oyuncu, Suicide Squad filminde canlandırdığı Harley Quinn rolüyle 2016'nın en iyi oyuncusu oldu. Her sene oyunculuğunu daha da geliştiren Robbie'nin bir sonraki filmini büyük bir merakla bekliyoruz ve kendisini tebrik ediyoruz. 👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
80
66
23
17
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Koç

Benedict Cumberbath ve Eddie Redmayne'in listede olmaması :(

Alex İrin

1. haketmedi bence -,- Emilia Clarke<3

gaucho

Oyunculuğu popülerlikle karıştırmışsınız galiba. Emilia clarke'ı 6 sezondur izliyorum dizide bu kadar sırıtan başka bir karakter yoktur. Suicide squad da ber... Devamını Gör

Aydemir Kadioglu

dostum bu sana göre, objektif yapılmış sıralamalar bunlar.