Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu: 'Bu Saatten Sonra Erdoğan'ın Kabusuyum'

İmamoğlu: 'Bu Saatten Sonra Erdoğan'ın Kabusuyum'

Ulaş
22.12.2022 - 09:36

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hapis ve siyasi yasak cezasına çarptırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İmamoğlu 'Beni rüyasında gördüğünü düşünüyordum ama bu saatten sonra onun için kâbusa döndüm' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan'ın 'Başka ebeveynler arıyor' ifadelerine yanıt verdi.

Erdoğan'ın 'Başka ebeveynler arıyor' ifadelerine yanıt verdi.

Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel’in sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Mahkeme olayı, kurdukları kumpas sürecine aldanmayan 6’lı masa, Kılıçdaroğlu ve Akşener, gösterilen uyumlu bakış onları iyice alabora etti” dedi.

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na kendisiyle ilgili kullandığı “başka ebeveynler arıyor” ifadelerine de yanıt verdi ve “Herkesin ebeveyni belli. Bunu da hakeret kabul edebilirim ama gündemime dahi almıyorum. Genel başkanımızın baba oğul ilişkisi ifadelerinden gurur ve onur duyuyorum” dedi.

İmamoğlu 'Seçim sırasında da namertlik olabilir mi?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi 👇

İmamoğlu 'Seçim sırasında da namertlik olabilir mi?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi 👇

'Her şey olabilir. Ben değil, YSK başkanı söylüyor. “Mertçe mücadele edeceğiz” deniyorsa, istinaf bunu bozsun. Namertlik düşünceleri için de tedbir aldık, bunu da bilsin. Nasıl İstanbul seçimlerinde tedbir aldıysak Türkiye seçiminde de daha güçlü bir anlayışla tedbirimizi alacağız. Mahkeme olayı, kurdukları kumpas sürecine aldanmayan 6’lı masa, Kılıçdaroğlu ve Akşener, gösterilen uyumlu bakış onları iyice alabora etti. Her akşam beni rüyasında gördüğünü düşünüyordum ama bu saatten sonra onun için kabusa döndü.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Öyle bir konuşuyor ki sanki aday kendisi. Bu kadar çok ego zararlı.

Aziz TORUK

Bence hiçte zararlı değil yıllarca K.K. nın yapması gereken üstelemesi gereken şeyler bunlar siyasette yapılması gereken şeyler yoksa K.K. gibi pasif siyaset... Devamını Gör