Görüş Bildir
Haberler
Bahar Yorgunluğunu Atmanızı Sağlayacak 10 Bomba

Bahar Yorgunluğunu Atmanızı Sağlayacak 10 Bomba

Serkan Karaman
29.05.2014 - 17:02 Son Güncelleme: 29.05.2014 - 18:33

İlkbaharda abur cubur yemek yerine bu galeride ki yiyecekleri yemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Birbirinden sağlam olan bu bomba yiyecekler insan hayatında gerçekten çok önemli bir yere sahip. Sizler için bu en sağlıklı 10 yiyeceği seçtik. Eski ve yeni en listelerini sitemizde her zaman bulabilirsiniz. İyi günlerde yemeniz dileği ile bizi takip etmeye devam ediniz.

Kaynak: http://1e1y.com/ilkbahar-aylarindaki-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. KİVİ

1. KİVİ

A vitamini, C vitamini, lif zengini, potasyum, magnezyum, kalsiyum, fosfor, demir Faydaları: Kanser riskini azaltır, kolesterolü düşürür, tansiyonu düşürür, sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirir, kan basıncını düzenler, gripten korur.

2. KIRMIZI PANCAR

2. KIRMIZI PANCAR

A vitamini, B vitamini, C vitamini, P vitamini, fosfor, demir, çinko, potasyum, magnezyum, kalsiyum, bakır, brom Faydaları: Hipertansiyonu önler, kansere karşı etkilidir, kansızlığı engeller, karaciğere, mideye, bağırsaklara ve böbreklere çok yararlıdır, kalp hastalıklarından korur, kaşıntıya ve egzamaya iyi gelir.

3. SARIMSAK

3. SARIMSAK

A vitamini, B vitaminleri, C vitamini, demir, kalsiyum, fosfor, çinko, selenyum Faydaları: Doğal antibiyotiktir, bağışıklık sistemini güçlendirir, kalp hastalıklarını önler, damar sertliğini engeller, kanserle mücadele eder, kan dolaşımını hızlandırır, yüksek tansiyonu düşürür, afrodizyak etkisi vardır.

4. BAL

4. BAL

B1 vitamini, C vitamini, E vitamini, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, klor, kükürt, demir, bakır.Faydaları: Kolesterol düşürür, kuvvet ve enerji verir, idrar söktürür, öksürüğü keser, yara ve iltihapları giderir, kansızlığı giderir.

5. AVOKADO

5. AVOKADO

A vitamini, B grubu vitaminleri, C vitamini, E vitamini, K vitamini, magnezyum, potasyum, çinko, demir, fosfor, kalsiyum. Faydaları: Kolesterolü düşürür, kanseri önler, kalp ve damarlar için koruyucudur, toksin atar, dinçlik verir, bağışıklık sistemini güçlendirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. SARDALYA

6. SARDALYA

B2-B3-B12 vitaminleri, D vitamini, Omega3, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum, sodyum, selenyum.Faydaları: Kalp sağlığını korur, kemikleri güçlendirir, kanserle savaşır, beyni geliştirir, felç riskini azaltır, Alzheimer riskini düşürür.

7. BROKOLİ

7. BROKOLİ

A vitamini, B1-B2-B6 vitaminleri, C vitamini, E vitamini, K vitamini, fosfor, kalsiyum, potasyum, demir, çinko, magnezyum, manganez, selenyum.Faydaları: Kansere karşı korur, sindirim sistemini güçlendirir, kemikleri kuvvetlendirir, meme kanserine karşı çok faydalıdır, kabızlığa iyi gelir.

8. KABAK

8. KABAK

B1 vitamini, C vitamini, lif zengini, çinko, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum. Faydaları: İdrar söktürür, mide, bağırsak ve böbreklere iyi gelir, sakinleştirir, göğsü yumuşatır, bedeni temizler, tansiyonu düşürür, cinsel gücü arttırır.

9. KİMYON

9. KİMYON

A vitamini, B1-B2-B3-B6 vitaminleri, C vitamini, E vitamini, çinko, fosfor, manganez, kalsiyum, demir, bakır, magnezyum, potasyum. Faydaları: idrar ve gaz söktürür, hazmı kolaylaştırır, tansiyonu düşürür, kolesterolü azaltır, sinirleri yatıştırır, anne sütünü arttırır, toksin atar, kalp rahatsızlıklarına iyi

gelir.

10. KEÇİ BOYNUZU

10. KEÇİ BOYNUZU

A vitamini, B vitamini, E vitamini, potasyum, kalsiyum, fosfor. Faydaları: Astıma iyi gelir, nefes darlığına karşı etkilidir, akciğer kanserine karşı korur, bronşları açar, hafızayı güçlendirir, kemik erimesini azaltır, cinsel gücü arttırır, kansızlığa iyi gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın