Görüş Bildir
Haberler
İlkay Gündoğan İsyan Etti

İlkay Gündoğan İsyan Etti

Enver K.
12.06.2015 - 16:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dortmund ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan ve Alman ekibinin kontra teklifini reddeden İlkay Gündoğan, hakkında çıkan transfer haberlerine cevap verdi.

24 yaşındaki oyuncu Facebook sayfasından yaptığı açıklamada 'Normalde medya hakkında konuşmam Özellikle de Facebook'ta. Ama sizlere olayların gerçek yüzünü aktarmak istiyorum. Son haftalarda hakkımda sürekli transfer haberleri çıkıyor. Bunlara başta gülüp geçiyordum. Ama bir bakıyorum bir kulüple anlaşma sağlamışım, hatta ertesi günü sağlık kontrolünden geçeceğim yönünde haberler yer alıyor. Sonra da para konusunda anlaşamadığıma dair iddialar ortaya atılıyor. Ben para hırsı olan bir insan değilim. Ancak bu transfer dedikoduları arttıkça ortalığı kızıştırmaya çalışıyormuşum gibi bir algı oluşuyor.' dedi.

Dortmund ile bir yıl daha sözleşmesini olduğunu hatırlatan İlkay, 'İnsanlar bazen bunu unutuyor. Ben hala Dortmund'un oyuncuyum ve transfer pazarlığı yapacak durumda değilim. Geleceğim hakkındaki kararı en kısa sürede vermek istiyorum. Ama şu an için önemli olan tek şey Almanya Milli Takımı ile oynayacağımız AVrupa Şampiyonası eleme maçları. Bu maçlar bitince kararımı vereceğim.' ifadelerini kullandı.

Dortmund'un bu yaz elden çıkartmayı planladığı oyuncu ile Barcelona ve Manchester United ilgileniyor.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın