Görüş Bildir
Haberler
İlk Nesil iPhone 15 Bin Dolara Satıldı

İlk Nesil iPhone 15 Bin Dolara Satıldı

Caner
20.06.2014 - 19:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk Nesil İphone 15 Bin Dolara Satıldı

Apple’ın yedi sene önce, 2007 yılının ocak ayında satışa sunduğu ilk nesil iPhone’lardan biri, eBay üzerinden 15 bin dolara satıldı.

Apple, bu aralar gündemde iPhone 6 veya iWatch cihazlarıyla anılıyor olsa da eski akıllı telefonları hâlâ unutulmuş değil. Apple, bundan yedi yıl önce, 9 Ocak 2007 tarihinde ilk iPhone’unu tanıttı ve mobil alanda bir ilke imza attı. Çoğu kişi ise bunun ardından cihazı alıp kullandı ve eskitti. Bazıları ise koleksiyonluk deyip bir kenara kaldırdı. Beşinci nesil iCihazların çok gerisinde kalan ilk iPhone, aradan geçen yedi senenin ardından büyük bir meblağ karşılığında alıcı buldu.

Bir eBay kullanıcısı, jelatini dahi açılmamış 4 GB’lık iPhone modelini eBay üzerinde satışa sundu. Piyasa çıktığı ilk zamanlarda satın alındığı düşünülen iPhone’a, kullanıcı tabiri caizse gözü gibi bakmış. Açık artırmanın başlamasından kısa bir süre sonra ise cihaz 15 bin dolara (32 bin TL) satıldı.

Eğer senin de eski nesil bir iPhone’un (iPhone 2/3/3G) varsa, satışa çıkarmayı deneyebilirsin. Hatta istersen şimdiden bir iPhone 5s alıp ileride torununun satması için saklayabilirsin. Bu seni otomatik olarak iyi bir dede yapacaktır.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/ilk-n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0