Görüş Bildir
Haberler
İlk Gördüğün Figüre Göre Aşk Hayatını Yorumluyoruz!

İlk Gördüğün Figüre Göre Aşk Hayatını Yorumluyoruz!

Aşk hayatını vereceğin tek bir cevapla yorumlamamızı ister misin? Aşağıdaki görselde ilk ne gördüğünü seç, sana aşk hayatının geleceğini anlatalım!

Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde dikkatini ilk ne çekti?

Bu görselde dikkatini ilk ne çekti?

Sen aşkı biraz zor bulacaksın!

Burada bir kadın silüeti gördüğüne göre, sen oldukça utangaç ve hassas bir insansın. İnsanların görüşlerine oldukça değer verir, her düşünceyi dikkate alırsın. Hal böyle olunca kendi düşüncelerin kimi zaman geri planda kalır. Bazen insanlar ne der diye düşünmekten kendini alıkoyamazsın. Senin içinde kalan pek çok his var. Hayallerin, isteklerin, hislerin...En çok da aşkın! Sen o kadar içine kapanık, hislerini o kadar söyleyemeyen bir insansın ki aşkı bir gün bulduğunda bile bunu itiraf edemeyeceksin. Sen insanlarla çok fazla bir araya gelmekten hoşlanan, farklı ortamlarda takılan bir insan değilsin. Sen kendi konfor alanında yaşamayı tercih edersin. Haliyle senin aşkını bulman da çok zor olacak. Görüyoruz ki, sen aşkını bulduğunda da itiraf etmekte zorlanacaksın...

Aşk senin göbek adın!

Görselde ilk dikkatini çeken figür bir horoz olduğuna göre, aşk senin göbek adın! Sen nasıl yere bakan yürek yakansın sen...Bugüne kadar pek çok kişinin kalbini fethetmişsin. Karizman/güzelliğin, bakışların, gülüşün insanların yüreklerini hoplatmayı başarmış. Sen yıllar boyu birçok kişiyle birlikte olmuş olsan da henüz gerçek hislerin gün yüzüne çıkmamış. Kimseye karşı gerçek kendini göstermemişsin. Hayatına aldığın insanlara gelip geçici gözle bakmış, onlara pek de değer vermemişsin. Fakat bir gün aşk seni öyle bir bulacak ki...Senin bu tüm özelliklerini kökünden değiştirecek. Ayakların yerden kesilecek. Artık sen kendini bile tanıyamaz hale gelecek, aşkın kölesi olacaksın. Demedi deme!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
22
11
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın