Görüş Bildir
Haberler
İlk Apple & Beats Kulaklıklar Geliyor

İlk Apple & Beats Kulaklıklar Geliyor

ATKN
08.11.2014 - 13:23

Geçtiğimiz aylarda Apple tarafından satın alınan Beats by Dre, Solo 2 kulaklıklarının yeni modelini Apple markası ile tanıtmayı planlıyor.

Uzun süren dedikoduların ardından geçtiğimiz ayında Apple tarafından 3 milyar dolara satın alınan Beats by Dre, aradan geçen 5 aylık sürede Solo 2 ve PowerBeats 2 Wireless modellerini satışa sundu. İki ürün de sadece Beats markası altında raflarda yer aldılar ancak o ki bu durum böyle devam etmeyecek.

ABD Federal İletişim Komisyonu FCC, belgelerinde ortaya çıkana göre Apple, Beats Electronics 'i satın aldıktan sonra henüz 24 saat bile geçmeden tanıtılan Solo 2 'nin yeni modeli Apple markası altında satılacak.

Yayınlanan belgelerde, şu anda satılmakta olan kablolu Solo 2 modelinin sadece Bluetooth bağlantısına sahip kablosuz modeli olarak görünen yeni modelin Bluetooth 4.0 Low Energy teknolojisini kullandığı belirtiliyor.

Yayınlanan belgelerde Apple ürünün yaratıcısı olarak yer almakla kalmayıp, ürünün ambalajında da Apple markasının yer aldığı görülüyor.

FCC raporlarında ürünün hangi renkler ile satışa sunulacağı veya fiyatının ne kadar olacağı konusunda net bir bilgi yer almıyor ancak kablosuz diğer Beats ürünlerini düşündüğünüzde ortalam kulaklıkların üstünde bir fiyat çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/ilk-apple-beat...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0