Görüş Bildir
Haberler
İlk 'Adventure Time' Sinema Filmi Yolda

İlk 'Adventure Time' Sinema Filmi Yolda

Ulaş
01.03.2015 - 23:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Finn, Jake, The Ice King, BMO, Princess Bubblegum ve arkadaşları, ilk Adventure Time uzun metraj filmiyle sinema perdesinde karşımıza çıkacaklar! The Lego Movie ‘nin yapımcısı Roy Lee ve The Batman Lego Movie ‘nin yönetmeni Chris McKay, Cartoon Network’ün en popüler çizgi dizilerinden Adventure Time ‘ın sinema uyarlamasında yapımcı olarak yer alacaklar.

Henüz bir vizyon tarihi belirtilmese de serinin hayranlarını şimdiden büyük bir heyecan sarmış durumda. Şu sıralar altıncı sezonu yayınlanan ve Cartoon Network ile yedinci sezon içinde anlaşması bulunan Adventure Time için ortaya çıkan ilk film projesi bu değil. Geçtiğimiz yıllarda da fenomen çizgi dizi için bir televizyon filmi projesi gündeme gelmiş fakat sonrasında da iptal edilmişti.

Adventure Time ‘ın yaratıcısı Pandleton Ward henüz filmle ilgili bir açıklama yapmış olmasa da, filmin yazar ve yapımcı ekibinde yer alacağı tahmin ediliyor. Her bölümünde başka bir sıradışı macera ile karşımıza çıkan insan Finn ve köpek Jake ‘i filmde neler bekliyor olduğu da büyük bir merak konusu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
16
7
5
3
3
3