Görüş Bildir
Haberler
İlk 3 Puan Akhisar'ın

İlk 3 Puan Akhisar'ın

Fatih
29.08.2014 - 22:58

İlk 3 Puan Akhisar'ın

Spor Toto Süper Lig’de perde açıldı. Yeni sezonun ilk maçlarında Akhisar Belediyespor deplasmanda Balıkesirspor’u 2-1’lik skorla devirdi, Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği ise 1-1 berabere kaldı

Ve Spor Toto Süper Lig'de hasret bitti, 2014-2015 sezonu start aldı. Yeni sezonun ilk maçlarında Balıkesirspor ile Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Akhisar Belediyespor, Atatürk Stadı'nda konuk olduğu ligin yeni ekiplerinden Balıkesir'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Akigo'ya galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Ntibazonkiza ve 76. dakikada Mehmet Akyüz attı. Balıkesirspor'un tek golü 36. dakikada Alanzinho'dan geldi. Akhisar, bu galibiyetle 3 puana yükseldi ve ilk maçlar sonunda ligde zirveye oturdu.

Süper Lig'de gecenin diğer maçında ise Çaykur Rizespor, evinde Gençlerbirliği'ni ağırladı. Yeni Rize Stadı'nda oynanan mücadele iki ekibin karşılıklı golleri ile 1-1 berabere sonuçlandı. Gençler, 31. dakikada Guido Kocer ile perdeyi açarken 62. dakikada Ümit Korkmaz skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Rize ile G.Birliği 1'er puanı paylaştı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0