Görüş Bildir
Haberler
İlişkinin Başlarında Çok da Üstüne Gidilmese de Çiftlere Aldatılma Kadar Zarar Veren 10 Sorun

İlişkinin Başlarında Çok da Üstüne Gidilmese de Çiftlere Aldatılma Kadar Zarar Veren 10 Sorun

Çağla
18.09.2019 - 10:30

Evet, aldatılmak başlı başına bir problem ama bunların da ondan kalır yanı yok...

Kaynak: https://awarenessact.com/10-relations...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Partnerinizle iletişim kuramamak

1. Partnerinizle iletişim kuramamak

Konu ilişkiye geldiğinde siz ne kadar yakınlaşırsanız, iletişim de o kadar önemli bir hale geliyor. Eğer basit problemleriniz hakkında oturup konuşamıyorsanız, bunlar bir gün gün yüzüne çıkacaktır. Birlikteyseniz, duygusal anlamda birbirinize güveniyor olmanız gerekir. Partnerinizle iletişim kuramamak sizi soyutlanmış hissettirir ve kimse böyle bir şeyi deneyimlemek istemez.

2. Partnerinizin sizden uzaklaştığını hissetmek

2. Partnerinizin sizden uzaklaştığını hissetmek

Partnerimizin bizden uzaklaştığını hissettiğimizde elimizde olan şeye tutunmaya çalışırız. Her şeyin üstümüze geldiğini hissederiz ve bu his, sorunlar sona erene kadar peşimizi bırakmaz. İlişkinin belirsizliği bizi mahveder.

3. Kıskançlıkla başa çıkmak zorunda kalmak

Bir ilişkide kıskanç olmak hiçbir zaman iyi değildir. İlişkiniz tökezler ve iki tarafı da mutsuz eder. Bu davranış, genel olarak ilişkinize ne kadar güvenebileceğinizi ve ilişkinizdeki olumsuzlukları ortaya çıkarır.

4. Partnerinizin sizinle ilgilenmemesi

4. Partnerinizin sizinle ilgilenmemesi

Biriyle birlikte olduğunuzda size ne kadar değer verdiklerini göstermelerini istersiniz. Size ilgi göstermediklerinde yanlış bir şey yaptığınızı veya sizde bir sorun olduğu düşünürsünüz. Bu olay uzadıkça bunu merak edip dururken birbirinizden ayrı düşersiniz.

5. Kullanılmak ve manipüle edilmek

Kullanılmak ve manipüle edilmek şüphesiz dünyanın en kötü hislerindendir. Birine değer verirsiniz, onlar da sizi sırtınızdan bıçaklar ve sizi sadece ulaşmak istediği şey için kullanıp, size ihanet eder. Sanki onlar için hiçbir anlam ifade etmemiş gibi hissedersiniz ki gerçekten de etmemişsinizdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalan söylemek

6. Yalan söylemek

Yalan söylemek, bir ilişkide yapabileceğiniz en kötü şeylerden biridir. Yalanınızın büyük ya da küçük olmasının bir önemi yoktur çünkü bu yalan diğer sorunlara yol açar ve saygısızlık göstergesi olur. Bu noktadan sonra aranız büyük ölçüde açılır.

7. Sevildiğinizi artık hissedememek

7. Sevildiğinizi artık hissedememek

Sizi sevmediğini düşündüğünüz biriyle birlikteyken her şey anlamsız gelir. Aşık olduğunuz insana ne olduğunu ve neyin değiştiğini merak edip durursunuz. Bu farklı şeylerden kaynaklanabilir ve bu konunun üzerinde durmazsanız ciddi bir ayrılıkla karşılaşabilirsiniz.

8. Sürekli hor görülmek

8. Sürekli hor görülmek

Kimse sevdiği kişinin kendileri hakkında kötü bir şey söylemesini istemez ve bu arttıkça siz de daha kötü hissedersiniz. Bu iki tarafı da öz güvensiz bırakır. Yeterince iyi olmadığınızı hissedersiniz ve bu sizi duygusal anlamda yıkar.

9. Yanlış nedenler yüzünden birlikte olmak

9. Yanlış nedenler yüzünden birlikte olmak

Biriyle yanlış nedenlerden dolayı birlikte olmak daha büyük sorunlara yol açar. Tabii, belki de bekar kalmak istemiyorsunuzdur ama sizi gerçekten önemsemeyen biriyle birlikte olmak gerçekten iyi bir fikir mi? İşler kötü bir durumdayken zamanın uygun olmasının hiçbir önemi yoktur ve bu sizi tıkanıp kalmış gibi hissettirebilir.

10. İşleri fazla ileri götüren biriyle olmak

10. İşleri fazla ileri götüren biriyle olmak

Ne zaman duracağını bilmeyen biriyle birlikte olmak size ciddi anlamda zarar verebilir. Bir şey söylerken çekinirsiniz veya bir şeyi yapmaktan korkar hale gelirsiniz çünkü karşı tarafın size nasıl bir tepki vereceğini bilemezsiniz. Bununla yüzleşmek oldukça zor olabilir ve tekrar tekrar bunu görmek insanı harap eder.

Sizce bir ilişkiye en çok zarar veren problem ne? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
9
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haralagurele

Neredeyse hepsini yaşadım ve boşanıyorum. Her gün kendimi yemektense bir ay hüzünlü olmayı tercih ettim. Çok zor. İnsanlar nasıl değişir nasıl sevdiğinden va... Devamını Gör

Kübra Baş

2. maddedeki ilişki takozlar değil de "tökezler" olmasın abiler? Olsun yine de 👏🏼

Kübra Baş

3. müş :)