Görüş Bildir
Haberler
İlik Gibi Adamı Gözünün Yaşına Bakmadan Harcayan Hadise'nin Sıfır Tolerans Klip Analizi

etiket İlik Gibi Adamı Gözünün Yaşına Bakmadan Harcayan Hadise'nin Sıfır Tolerans Klip Analizi

Uzun zamandır klip analizi yapmıyorduk ama önümüze öyle bir klip düştü ki yapmadan duramadık. Hadise'nin bütün güzelliğiyle salındığı yeni klibi 'Sıfır Tolerans' gerçek bir görsel şölen. Yakışıklı bir beyin de eşlik ettiği klibi, biz yine kendi tarzımızla analiz ettik. Buyrun bakalım neler olmuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay şöyle başlıyor: Hadise ve sevgilisi evlerinde her zamanki cilveleşmelerini yaşıyorlar. Yemek masasından salondaki çekyata kadar her yer adeta aşk bahçesi. Ortam cayır cayır yani anlayacağınız...

Fakat, bizim detayını tam olarak bilemediğimiz kısımda anlaşılan o ki, yaşanması gereken şeyler yaşanmıyor. Hay Allah :( Bunu Hadise'nin suratından ve çocuğun kıçını dönüp yatmasından çok net anlayabilirsiniz.

Neyse, Hadise "Her erkeğin başına gelir" diye olayı büyütmüyor ama evden çıkmadan önce de çocuğa laf sokuyor. Çocuk da sokulan lafı tam da gazetecilerin karşısında anlıyor, başlıyor sevgilisine trip atmaya.

Hadise o kadar sinirleniyor ki, gazetecilerin "O Ses nasıl gidiyor?" sorusuna durup dururken "Bu var ya, bunun erken boşalma problemi var!" diyor. Herkes şok!

Neyse, gece bitiyor, evlerine dönecekler tam. Hadise arabada "Aşkım öyle demek istemedim, ağzımdan kaçtı özür dilerim" diyor ama nafile. Gül gibi çocuk, memlekete reklam oldu durduk yere.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlerine gelen çiftimizden Hadise olan "Ya ne büyüttün ama ne büyüttün be yeter!" diye çemkirmeye başlıyor. O da artık dolmuş demek ki...

Gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı evde Hadise iyice delleniyor ve gencoya "KALK KOMBİYİ YAK!" diyerek bağırıyor ve soyunmaya başlıyor.

Bu "Kombiyi yak!" çemkirmesi artık bardağı taşıran son damla oluyor yakışıklı sevgili için. Eve gelirken Yunus Market'ten aldıkları king mandalina dolu meyve tabağını tepiklemek suretiyle sinirini çıkartmaya çalışıyor.

Hadise içerden gelen sesleri duyuyor ama içinden de "Yeter be, bunun kahrını mı çekecem ben her gün!" diyor. Çok fazla içinden konuştuğu için dalgın bir şekilde küvete sütyenle giriyor.

Hadise içerde keselenirken, üzgün ve bir o kadar yakışıklı olan sevgilisi "Niye öyle oldu ya hakkaten?" diye kendi kendine soruyor ve "O son birayı içmeyecektim" diye içinden geçiriyor... "Heyecan da vardı tabii biraz" diye de ekleyerek sakinleşiyor. Sonra artık noldu, orasını biz de bilemiyoruz.

Bu mutsuz yavruyu sahiplenmek isteyen olursa bilgilerini buraya bırakıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca bizim yaptığımız analizden tatmin olmayanlar klibi seyredip karar verebilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1019
294
163
77
35
27
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bence ilik gibi çocuk hadise'yi harcamış :) ayrıca klipte hadise'den çok üst dudağındaki dolguyu izledik.

Onat Doğan

haklısınız ezra hanım

rabiasusevenn

klipten tek anladığım hadisenin yeni yaptırdığı dudak dolgusu

Katilice

Güzelim şarkıyı kliple mahvetmiş. Tamam evet Hadise zayıfladın ve memen var