Görüş Bildir
Haberler
İlginç ve Kişiye Özel Yeni İş Hediyeleri

İlginç ve Kişiye Özel Yeni İş Hediyeleri

Hediye Denizi
13.08.2014 - 10:12

Yeni bir işin heyecanı her zaman başka olur. Öyle ki, iş

görüşmesindeki heyecan bile insanın hayatta en heyecanlandığı durumlardan

birisi. Bu özel ve mutlu anlarda da sevdiklerimizi tebrik etmek, ufaktan da

olsa yeni iş hediyesi vermek isteriz. Yeni işe başlayan sevdikleriniz için

ilginç hediyeler seçebilir, onların mutluluğuna ve heyecanına ortak

olabilirsiniz. Bu doğrultuda hediye edebileceğiniz ilginç ve kişiye özel yeni

iş hediyelerini inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Kahverengi Set

Kişiye Özel Kahverengi Set

USB bellek, kartvizitlik ve defterde oluşan Kişiye Özel Kahverengi Set, yeni işe başlayan sevdikleriniz için klasik ve hoş hediyelerden biri. Üç ürünü de ayrı ayrı kullanabileceği için de oldukça kullanışlı bir yeni iş vermiş olacaksınız.

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Her şeyin en iyisine layık olduğunuz sevdiklerinize özel bir hediye.. 4 GB hafızalı akrilik USB bellek üzerine isim yazdırabilirsiniz. Ayrıca USB'yi belleği bilgisayara taktığınızda LED ışığının büyüleyici etkisini yaşayabilirsiniz.

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

Yeni işinde sık sık sunum yapacak sevdiğiniz için bu hediye harika bir tebrik hediyesi olacak. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, sunum yapacak kişinin için her türlü ihtiyacını karşılayacak.

Masaüstü Saatli Lüks Cam İsimlik

Masaüstü Saatli Lüks Cam İsimlik

Yüksek bir makamda işe başlayanların olmazsa olmazı masaüstü isimlikleridir. Siz de böyle bir dostunuza özel bir hediye verebilirsiniz. Masaüstü Saatli Lüks Cam İsimlik, hem saat hem de isimlik olarak çifte bir hediye olacak. Şık tasarımı ile de çok daha özel bir hediye olacak.

Büyüteçli Kristal Kağıt Ağırlığı

Büyüteçli Kristal Kağıt Ağırlığı

Büyüteçli Kristal Kağıt Ağırlığı da yeni iş hediyesi için güzel bir alternatif olabilir. Bu hediyeniz üzerine 20 karaktere kadar istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak

Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak

Not tutmayı en iyi çalışan insanlar bilir. Bazen tutulan notlar arasında kaybolur, neyi nereye koyduğunun farkına bile varmaz ve dağınıklığı içinde kaybolup gider. Bu durumda olan ve yeni bir işe başlayan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak üzerindeki not kısımlarına istediğiniz notları yazdırabilir, biraz da esprili bir hediye vermiş olabilirsiniz.

Kişiye Özel Ahşap Set

Kişiye Özel Ahşap Set

Ahşap tarzda ürünleri seven sevdikleriniz için güzel bir hediye alternatifi. Üzerine yazdıracağınız isim ile çok daha özel bir hal alacak ahşap setinin içinde defter, USB bellek ve kalem kutusu içinde 2 adet kalem bulunuyor.

Kişiye Özel Çay Fincanı

Kişiye Özel Çay Fincanı
  • Ofis ortamını renklendiren en önemli unsurlardan biri da çay-kahve saatleridir. Yeni işe girenler için de bu geçerli tabi. Kişiye Özel Çay Fincanı sevdiğinizin çay-kahve keyfine keyif katabilirsiniz. Üzerindeki kalp figürü nedeni ile özellikle sevgiliniz ya da eşiniz için uygun bir hediye olacaktır.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
7
4
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın