Görüş Bildir
Haberler
İki Çocuğun Bir Kediyi Bayıltana Kadar Dövdüğü Anlar Kamerada

etiket İki Çocuğun Bir Kediyi Bayıltana Kadar Dövdüğü Anlar Kamerada

Deniz Gök
02.05.2021 - 14:16 Son Güncelleme: 02.05.2021 - 19:16

İzmir'in Konak ilçesindeki bir kafeteryanın, kapısı açık bırakılan cam balkon kısmına sığınan sokak kedisini 2 çocuk bayılana kadar dövdü. Ertesi gün kedinin ölüp ölmediğini kontrol için yeniden kafeteryaya giden çocuklar bu kez de kediyi kapıya sıkıştırmaya çalıştı. Tüm bu vahşet anları iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Konak'ın Hatay semtinde kafeterya işleten Gökben Kırdı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan işletmesinin cam balkon olan bölümünün kapısını sokak kedilerinin barınabilmesi için aralık bırakıp, içine mama ve bir de kedi yatağı koydu. 

Kırdı'nın aralık bıraktığı kapıdan geçen 29 Nisan gecesi içeri giren 9-10 yaşlarında olduğu tahmin edilen 2 çocuk, buradaki sokak kedisini önce ellerine geçirdikleri bir örtü ve kedi yatağı ile ardından da bir kütük ile vurup, tekmeleyerek işkence yaptı. 

Kedi bayılırken, 2 çocuk aralık bırakılan kapıyı kapatıp, kaçtı. Kırdı, ertesi gün iş yerini kontrole geldiğinde ortalığın darmadağın olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.

İşletmeci, içeri girdiğinde baygın halde bir sokak kedisi buldu.

İşletmeci, içeri girdiğinde baygın halde bir sokak kedisi buldu.

İş yerine önce hırsız girdiğini düşünen Kırdı, güvenlik kamera kayıtlarını izlediğinde 2 çocuğun içeri sığınan kediye işkence yaptığını fark etti. 

Kırdı, baygın haldeki kediyi evine götürüp, gerekli tedavisini yaptı.

Kırdı, kedinin dövülüp işkence yapıldığı o anların güvenlik kamerası görüntülerini, "Onların ağızları ve dilleri yok ama ben sessiz kalmayacağım. Elimden geleni yapacağım" notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. 🎥

Vahşete ilişkin bir video daha paylaşan Kırdı, görüntülere "Sabah gelip öldü mü diye kontrol etmeleri sonra iki kapı arasına sıkıştırmaları.... Bunları yapanların çocuk olduğuna inanmak çok zor.. Kapı kapanmasın diye yapmıştım onu. Tam kapansa sıkıştıracaktı" notunu düştü. 🎥

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3377
937
412
307
50
44
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osm Osm

çocuk ama bilin bakalım ne çocuğu.

mal daha aklı yetmeyen yaşta lan onlar ama doğru gücünüz bunlaı eleştirmeye yetiyor sorun çocuklar da değil onları büyüten ailelerinde gerizekalı

ceren yildirim

Sizi doğuran ailelerin ben amk. O kedinin tırnakları gözlerinizi kör etsin inş. Çocuk değil yaratık allahın belaları. Tez zamanda daha fazla oksijen tüketmed... Devamını Gör

ceren yildirim

Boş yapma 4-5 yaşında değil ya görüyosun işte kazık kadar çocuk. Böyle çocuk olmaz olsun.

Damla Er

Baygın kedinin fotoğrafı beni mahvetti... Videoyu açıp izleyemedim. Her çocuk masum değildir. İlerde topluma zararlı bireyler olacakları açık.