Görüş Bildir
Haberler
İddia: Staj Yapan Genç Kız, Laborant Tarafından Taciz Edildi

İddia: Staj Yapan Genç Kız, Laborant Tarafından Taciz Edildi

Çanakkale’nin Çan ilçesindeki bir hastanede görev yapan laborant S.K'nin, hastanede staj yapan lise üçüncü sınıf öğrencisi genç kızı nöbet sırasında taciz ettiği iddia edildi. Gözaltına alınan S.K., hakkında 6 stajyer öğrenci daha şikayetçi oldu. S.K'nin daha önce de taciz iddiaları nedeniyle görev yerinin birkaç kez değiştirildiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başka öğrencilerin de tacize uğradığı iddia edildi

Başka öğrencilerin de tacize uğradığı iddia edildi

Sabah'tan Ümit Erkan Demircan'ın haberine göre, Çan Devlet Hastanesi'nde staj yapan 17 yaşındaki genç kız, hemşirenin aldığı kan ve idrar örneklerini tahlil yapılmak üzere laborant S.K'nin odasına götürdü. Kan örneklerini verdiği sırasında genç kızın kolundan çeken S.K. genç kızın maskesini indirmeye çalıştı. S.K'nin elinden zorla kurtulan genç kız, durumu önce hastanede staj yapan diğer arkadaşlarına anlattı. Arkadaşlarının zaman zaman tacize uğradığını ve korkudan hiçbir şey yapamadıklarını öğrenen genç kız eve gittiğinde yaşadıklarını annesine anlattı.

Bu ilk değil

Bu ilk değil

Yaşanan gelişmelerin ardından S.K. polis tarafından hastanede gözaltına alındı. Olayın ortaya çıkmasının ardından meslek lisesinde öğrenim gören ve hastane de staj yapan 6 öğrenci daha S.K. hakkında şikayetçi oldu.

Yapılan soruşturma da S.K'nin daha önce de taciz iddiaları nedeniyle görev yerinin birkaç kez değiştirildiği ortaya çıktı. S.K. soruşturma kapsamında açığa alınırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
16
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Polat

Taciz suçu işleyen memur görevden men edilsin edilemiyorsa da alnına tacizci diye yazılsın. Yetti artık ya!

yengegeldikmi

Söyledim, tekrar söylüyorum. Kız çocukları için savunma sanatı şart. Aile bir yere kadar yanlarında olabiliyor. Ama kendini savunabilirse hiç kimse istemediğ... Devamını Gör

Kızlardan bir tanesi diziyle testislerine sağlam bir geçirse bir daha yapmaz

Ayşe Haseki

Benzer şeyi düşünüyorum. Tecavüz, kime nerede nasıl kaç kez yapıldı ise aynısı ve herkesin içinde ona da yapılacak. Başka cezaya gerek yok. O utancı, acıyı, ... Devamını Gör