Görüş Bildir
Haberler
Icq Hem Geri Döndü Hem Türkçe Oldu

Icq Hem Geri Döndü Hem Türkçe Oldu

Pchocasi
28.08.2014 - 20:49 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 10:30

Icq Hem Geri Döndü Hem Türkçe Oldu

Telefonlardan anlık olarak mesajlaşmayı sağlayan servislerin en başlarında gelen ICQ servisi Türkçe olarak kullanıcılarını tekrardan kucakladı.

Yenilenen mobil uygulamaları sayesinde kişiler artık ücretsiz olarak sesli ve görüntülü konuşmalar yapabilirken, ayrıca ücretsiz olarak mesajlaşma özelliklerinden de faydalanabiliyorlar. WhatsApp gibi devleşen rakibini yıkmak için piyasaya tekrardan giriş yapan ICQ şansını denemekte kararlı.

Türkiye’de internet kullanımının daha çok yeni olduğu dönemlerde kullanıcılar tarafından ilk uygulamalardan olan ICQ, yeni ve modern tasarımı ile birlikte Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Uygulamayı indirdiğinizde eksiksiz olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

WHATSAPP’DAN ÜSTÜN ÖZELLİKLER

ICQ uygulaması ayrıca kendi özelliklerinin yanı sıra kişiselleştirilebilen profilleri ile de tanınıyor. Kullanıcılar istedikleri gibi duvar kağıtları seçip, her kullanıcı için ayrı ikon kullanabilme özelliklerine sahipler. Ayrıca görüntülü konuşma ve sesli konuşma özellikleri ICQ ‘yu efsane yapanlardan sadece bir kaçı.

Uygulamayı indirmek ve kullanmak çok kolay olduğu gibi, Google Play ve App Store’da uygulamaları mevcut. ICQ Messenger Free Chat olarak geçen uygulama ICQ Ltd şirketi tarafından yayınlanmakta. Uygulamanın resimlerine baktığınızda ne kadar sadece ve göze hitap ettiğini görebiliyorsunuz.

ESKİ ICQ NUMARALARI GEÇERLİ

Ben bu uygulamayı yıllar önce zaten kullandım, kullanıcı adım ve şifrem duruyor onlar olmaz mı ? diyenlerdenseniz eğer. ICQ bunu da düşünmüş olarak eski numara ve kullanıcı adlarınızı kullanarak sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Android, iOS ve Windows Phone platformlarında yer alan uygulama SMS gönderme, sesli ve görüntülü konuşma özelliklerine sahip. Ayrıca mobil uygulamayı kurduğunuzda kişi listenizde yer alan ICQ kullanıcıları da size gösterilebiliyor.

Dilerseniz telefonun yanı sıra ICQ uygulamasını bilgisayardan da kullanabiliyorsunuz. Bu sayede bilgisayar başındayken bile arkadaşlarınız ile iletişimlerinize devam edebiliyorsunuz. ICQ için kişi listenizde yer alan maksimum 200 kişi ile birlikte aynı anda görüşme de sağlanabiliyor.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/icq-hem-geri-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın