Görüş Bildir
Haberler
İçindeki Süperi Keşfet: Sen Hangi Süpersin?

İçindeki Süperi Keşfet: Sen Hangi Süpersin?

X ışınlı gözleri olmasa da, zamanda yolculuk edemese de aslında her insan süperdir! İşte biz de şimdi senin içindeki o süperliği keşfedeceğiz!

1. Hadi başlayalım: Bize aileni anlatmanı istesek ne dersin?

2. Aileni az çok anladık, ama senin onlarla ilişkin nasıl?

3. Peki ya bir süper gücün olsaydı bu ne olsun isterdin?

4. Bir arkadaşının başının dertte olduğunu görsen hangisi olup onu kurtarmak isterdin?

5. Eğer bir süper kahraman olsaydın seni diğer bütün süper kahramanlardan ayıran özelliğin hangisi olurdu söyle bakalım!

6. Süper kahramansın orası belli, peki dünyayı kurtarmadığın zamanlarda ne yaparsın sen merak ediyoruz?

7. Hadi bir de dünyayı kurtarırken muhakkak yanına alacağın üç arkadaşını seç!

8. Bir süper kahraman olarak en sevdiğin atıştırmalık ne olmalı onu da söylesene!

9. Son olarak söyle bakalım: Süper kahraman dediğin sence kostümlü mü olmalı yoksa kostümsüz mü?

Süper Güçlü!

Süper Güçlü!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin süper gücün güçlerin en arananı, en özenileni ve en korkulanı: Elbette Süper Güç! Ama tabii ki de senin süperliğin sadece gücünden değil, doğuştan lidersin sen aynı zamanda. Girdiğin her ortamı anında etkin altına alır, bir anda kendini ortamın yöneticisi olarak bulursun! İşte tam da bu özelliklere sahip The Umbrella Academy'nin NO#1'i, Spaceboy'u, yani Süper Güçlü'sü tam senlik! 15 Şubat'ta Netflix'te başlayacak olan The Umbrella Academy seni büyülü dünyasına davet ediyor!

Süper Sert!

Süper Sert!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin süper gücün süper sert olmak! Sende öyle bir aura, öyle bir karizma var ki insanlar senin yanında kendilerine çeki düzen vermek, seni kızdırmamak için bin takla atıyorlar. Dahası, sen haksızlığa asla gelemez; nerede bir haksızlık görsen anında sesini çıkartırsın! Otoriteye daima karşı olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum? İşte tam da seni yansıtan The Umbrella Academy'nin 2 numarası The Kraken, Süper Sert 15 Şubat'ta Netlflix'te seninle tanışmak için seni bekliyor!

Süper Ünlü!

Süper Ünlü!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin süper gücün herkesinkinden çok farklı! Sen süper ünlüsün! Ortamların aranan ismi, popüler yüzü ve her gündemin yaratıcısısın sen! Adeta sen ol dersin, olur! Daha önce böyle bir süper kahramanla hiç tanışmadın değil mi? İşte o seninle tanışmak için seni bekliyor! 15 Şubat'ta Netflix'te başlayacak olan The Umbrella Academy'nin 3 numarası, The Rumor, yani Süper Ünlü'de kendini bulacaksın!

Süper Ayarsız!

Süper Ayarsız!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen inanılmaz ayarsız bir insansın! Ama bunun sakın kötü olduğunu düşünme! Çok eğlenceli, her durumdan bir şaka çıkaran, insanların daima hayatında olmasını isteyeceği birisin. Diğer yandan inanılmaz güçlü sezgilere sahipsin. Bazen bazı şeyler birden içine doğuyor senin. Tam da senin gibi biriyle tanışmak ister misin? 15 Şubat'ta Netflix'te başlayacak olan The Umbrella Academy'nin ayarsız çocuğu 4 numara, The Seance ile çok iyi anlaşacağına eminiz!

Süper Yaşlı!

Süper Yaşlı!

Bize verdiğin cevaplarda anladığımız kadarıyla senin özel gücünü Süper Yaşlı olarak tanımlayabiliriz. Çünkü sende öyle bir bilgelik, öyle bir saygınlık, öyle bir zeka var! Genelde bulunduğun ortamlarda en olgun insan sensin değil mi? Bu nedenle de kendini çoğu zaman yalnız hissediyorsun. Ama artık yalnız değilsin! 15 Şubat'ta başlayacak olan The Umrella Academy'nin 5 numarası Süper Yaşlı tam da senin gibi! Hadi hemen izle!

Süper Sıradan!

Süper Sıradan!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin süper gücün aslında süper sıradan olman! Şimdi ne demek istediğimizi anlamadın değil mi? Hemen açıklayalım: O kadar normal ve o kadar sıradansın ki çoğu insan bunu nasıl yaptığını anlamıyor. Ama bize sorarsan senin içinde bambaşka, gizli bir şey var! Netflix'in yeni dizisi The Umbrella Academy'nin 7 numarası, The White Violin, yani Süper Sıradan da aynı senin gibi! 15 Şubat'ta onunla tanışmaya ne dersin?