Görüş Bildir
Haberler
İçinde Ukde Kalan Şey Ne?

etiket İçinde Ukde Kalan Şey Ne?

Bakalım senin yapamadığın içinde kalan şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bekletilmek seni sinirlendirir mi?

4. Bir ortamda ilk defa tanıştığın bir insanın yanlış hareketini gördüğünde onu direk hayatından çıkarır mısın?

5. İnsanların çoğu dost kazığı yemiştir. Söyle bakalım sen hiç dost kazığı yedin mi?

5. İnsanların çoğu dost kazığı yemiştir. Söyle bakalım sen hiç dost kazığı yedin mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen bu aralara bir uyku problemi çekiyorsun. Bunun sebebi sence ne?

6. Sen bu aralara bir uyku problemi çekiyorsun. Bunun sebebi sence ne?

7. Peki sosyal medyada bu emojilerden hangisini daha fazla kullanıyorsun?

8. Son olarak adrenalini ne kadar seviyorsun? Bizim için puanla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Huzur!

Huzur!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde ukde kalan şey: Huzur! Evet, hayatında huzur eksik... İşte gözlerinin sık sık dalmasının da gökyüzünün ciğerine dolmasının da sebebi bundandır. Her konuştuğunda sana huzur veren bir ses olsa mesela belki huzursuzluğun biter ya da aile/iş hayatındaki huzursuzluklar son bulsa... Her şeyin tamam ama huzurun noksan. Elbet bir gün sen de aradığın huzuru bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Mutluluk!

Mutluluk!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde ukde kalan şey: Mutluluk! Evet, hayatında mutluluk eksik... Sen istemiyor musun sanki mutlu olmak? Ama bunun önünde bir sürü engel var sen de bunları çok iyi biliyorsun.  Bunlarla mücadeleni de mutluluğu elde edene kadar sürdüreceksin. Çünkü senin inadından, hırsından hiçbiri kurtulamaz. Her şeyin tamam bir tek mutluluğun noksan. Elbet bir gün sen de aradığın mutluluğu bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Para!

Para!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde ukde kalan şey: Para! Evet, hayatında para eksik... İyi de hangimizde eksik değil ki zaten? :) Çoğunlukla ''şu kadar param olsa'' şeklinde hayaller kurarken görüyoruz seni. Kim kurmaz ki böyle hayaller zaten. Bunu gerçekleştirebilecek biri varsa o da senden başkası değil. Çünkü senin elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur sadece. Her şeyin tamam bir tek paran noksan. Elbet bir gün sen de aradığın parayı bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Sevgi!

Sevgi!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde ukde kalan şey: Sevgi! Evet, hayatında başarı eksik... Sevmek ama sevilmemek, değer görmemek, hak ettiğini alamamak sanki senin kaderin olmuş. Ama bu kaderi değiştirecek olan kişi de sensin. Elbet karşına seni, senden daha çok sevecek birisi çıkacak. Her şeyin tamam bir tek sevgi noksan. Elbet bir gün sen de aradığın sevgiyi bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
58
55
38
25
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
byun baekhyun

Para 💵

Piloo

HUZUR LAZIMMMMMMM...