Görüş Bildir
Haberler
İBB Meclisi’nde Şeytan Taşlama Polemiği: Tevfik Göksu Hacdan Mesaj Atmış

İBB Meclisi’nde Şeytan Taşlama Polemiği: Tevfik Göksu Hacdan Mesaj Atmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bugün ‘şeytan taşlama’ polemiği yaşandı. İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Esenler Belediyesi’nin aldığı asfalt ihalesini eleştirince, Tevfik Göksu’nun kendisine hacdan mesaj attığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Ben olsam o hibeyi almam’

‘Ben olsam o hibeyi almam’

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Esenler Belediyesi’nin İBB’den aldığı asfalt ihalesini eleştirdi.

Sözcü’den Özlem Güvemli’nin haberine göre; Özkan, asfalt ihalesi ile ilgili şunları söyledi;

“İlçe belediyesinden geçen karar oybirliği ile alındı. Oy veren bizim İYİ Partili arkadaşlarımız da var. Şimdi siz burada ‘İstanbul’da yönetim kuraklığı var' diyeceksiniz, ‘belediyeyi batırdılar' diyeceksiniz, ondan sonra İBB'den hibe isteyeceksiniz. Ben olsam bu kadar sert bir muhalefet yaptığım için o hibeyi almam”

Şeytan taşlama polemiği

Şeytan taşlama polemiği

Hacda olan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun kendisine mesaj attığını söyleyen Özkan şunları ifade etti:

“Göksu hacdan bana bir mesaj attı. Bahsedilen tweeti alıntılıyor, fotoğrafını screenshot yapıyor. ‘Ben şu an hacdayım, haccın kurallarından biri de şeytan taşlamaktır' diye yazıyor. Aklı sıra sayın Göksu bana şeytan diyor.

'Ben de cevaben; ‘Öncelikle haccınızı Allah kabul eylesin, hacca gittiniz ama hacda şeytan taşlamanın farz olmadığını size hatırlatmak isterim, dikkat edin sizi taşlamasınlar Allah muhafaza' diye yazdım. Bundan bu kadar alınmayın, yani ‘hacdayım, haccın kurallarından biri de şeytan taşlamak' demek de bir nezaketsizlik.

'İBB bu kadar kötü yönetiliyorsa, buradan alacağınız 8-10 milyon liralık asfalta Esenler Belediyesinin ihtiyacı yoktur. Ama Esenler halkına bu hizmet önemlidir. Biz de İYİ Partililer olarak Esenler Meclisinde bu teklife ‘evet' dedik. Esenler halkına İBB’nin yapacağı asfalt yardımı hayırlı olsun.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerem Senol

Arkadaşlar Esenler de Turgutreis de oturuyorum.ama bu Mehmet efendi geldiğinden beri hiç bir güzel icraatları olmadı.hani baksan yaptıkları 2 elin parmakları... Devamını Gör

Selam Öabakan

akp siz bir hayat ne güzel olur sanki bulutların üstünde gibi

Murat Boğa

Dedelerimiz buyuklerimiz giderdi hacca yuzlerinde bir nur . Nazik sevecen naif olurlardi onalra bakip imrenirdik simdikiler bir gidiyor gelince degil nurlanm... Devamını Gör