Görüş Bildir
Haberler
İBB Meclisi'nde AKP'li Yavuz Selim Tuncer'e İlginç Teklif: '23 Nisan'da İBB Başkanlık Koltuğuna Otursun'

etiket İBB Meclisi'nde AKP'li Yavuz Selim Tuncer'e İlginç Teklif: '23 Nisan'da İBB Başkanlık Koltuğuna Otursun'

Batuhan
10.03.2020 - 18:36

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Meclis üyesi Yavuz Selim Tuncer, 'Ben Esenler Belediye Başkanı olmak istemiyorum. Ekrem İmamoğlu İBB Başkanı olduysa ben bundan sonra İBB Başkanı olmak istiyorum' dedi. CHP'li üyeler, Yavuz Selim Tuncer'in 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda bir günlüğüne başkanlık koltuğunda oturması için ortak önerge verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayı oturumunda yaşanan bir tartışmada CHP’lilerin, “Esenler Belediye Başkanı mı olmak istiyorsun?” sorusuna yanıt veren Tuncer, “Ben Esenler Belediye Başkanı olmak istemiyorum. Ekrem İmamoğlu İBB Başkanı olduysa ben bundan sonra İBB Başkanı olmak istiyorum. Aynı Bekri Mustafa’nın Sultanahmet’e imam olması gibi. Esenler falan kesmez artık beni. Ben İBB Başkan adayı olabilirim” dedi.

CHP’li meclis üyelerinden 23 Nisan teklifi 🎥

Bunun üzerine CHP’li meclis üyeleri Nadir Günday, Fatoş Hamzalı, Umut Şenol ve Özgür Öz de Yavuz Selim Tuncer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğuna oturtulması için gündem teklifi sundu.

"En azından İstanbul halkı senede bir gün hizmet görmüş olur"

"En azından İstanbul halkı senede bir gün hizmet görmüş olur"

Tekrar söz alan Tuncer de, “23 Nisan’da geleceğim o koltuğa oturacağım ve atmış olduğunuz havuz başında bekleyen işçilerin geri alınması talimatı vereceğim. En azından İstanbul halkı senede bir gün hizmet görmüş olur” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
59
26
12
9
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dikkat edinde yandasi mandasi ise almasin, sagi solu peskes cekmesin, akp sever calip cirpmayi.

Resho

Sürekli İmamoğlu'na laf atan bir yalama grup var ya işte olay bu işte. AK Parti grubu her gün yeni bir saçmalıkla iş yapmaması için her türlü engeli yapıyor.... Devamını Gör

Lestat

"Manası çok derin 'ben adama bilezik gibi geçiririm' demek."

WantonNovelSMYRNA

Ulann..?!?! Gözümde canlandı o sahne ... ahahahah :D