Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Baş'tan İktidara Deprem Eleştirisi: "'Bir Gece Ansızın Gelebiliriz' Deyip Hatay'a İnemediler"

Hüseyin Baş'tan İktidara Deprem Eleştirisi: "'Bir Gece Ansızın Gelebiliriz' Deyip Hatay'a İnemediler"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, iktidara deprem üzerinden yüklendi. Baş, “'Bir gece ansızın gelebiliriz' deyip komşuları tehdit edenler, 3 gün boyunca Hatay'a inemediler ve insanlarımız soğuktan donarak hayatlarını kaybettiler” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Burada hükümetin suçlanacağı şey elbette bu afete koşmamış olmasıdır'

'Burada hükümetin suçlanacağı şey elbette bu afete koşmamış olmasıdır'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İktidarı deprem bölgesinde yetersiz olmakla eleştiren Baş, “'Bir gece ansızın gelebiliriz' deyip komşuları tehdit edenler, 3 gün boyunca Hatay'a inemediler ve insanlarımız soğuktan donarak hayatlarını kaybettiler” dedi.

Baş, konuşmasında şunları söyledi:

“Burada hükümetin suçlanacağı şey elbette bu afete koşmamış olmasıdır bir kenara, asıl suçlanması gereken şey, yıkılacak binaların inşa edilmesine müsaade etmiş olmasıdır. Bu İstanbul'da da bu şekilde devam ediyor. O yüzden ne yazık ki ülkemizde yaşayacağımız herhangi bir felaketle mücadele edebileceğimiz bir altyapı yok. 

"'Bir gece ansızın gelebiliriz' deyip komşuları tehdit edenler"

"'Bir gece ansızın gelebiliriz' deyip komşuları tehdit edenler"

Baktığınız zaman, 'bir gece ansızın gelebiliriz' deyip komşuları tehdit edenler, 3 gün boyunca Hatay'a inemediler. Ve insanlarımız soğuktan donarak hayatlarını kaybettiler. On binlerce bina yerle bir oldu ama vefat sayısına geldiğinizde 10 binlerce binadan 50 bin insan olarak anlatılıyor. Bunu böyle söylemelerinin sebebi ne biliyor musunuz, enkazın altındaki bedenlere ulaşmayı dahi beceremiyorlar. Yani şu anda Türkiye'de can emniyetimiz yok, mal emniyetimiz yok.

Yap-İşlet-Devret eleştirisi

Hani, 'Biz yollar yapıyoruz, binalar yapıyoruz, köprüler yapıyoruz, alt geçitler yapıyoruz' diye övünüyorlar ya... Burada ne çıkıyor biliyor musunuz? 10 liralık işi adam geliyor sana 25 liraya mal ettiriyor. Ondan sonra bunu devlete devrediyor. O da 30 yıl, 40 yıl sonra. Kim öle kim kala.”

Hüseyin Baş'ın açıklamaları için 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Akp gibi Türkiye'yi bitirme proje partisi anca laf sıkar, icraat? Sıfır. Neden? Çünkü bizim ölmemizi, ölmezsek de sürünmemizi istiyorlar. Yunan kaç adamızı i... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Çene çok kimse yarışamaz..Ama icraat 0 boş eksi negatif…

paranoid

bu adam ağzında kuş tutsun en solcu en Atatürkçü taklidi yapsın gözüm tutmuyor bunların tabanı leş, maganda, varoş çomarlarla dolu babadan kalma..ama olsun y... Devamını Gör

beybi shark

bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu söylüyor...