Görüş Bildir
Haberler
Hürriyet Yazarından Muharrem İnce Parti Kuruyor İddiası: '15 Eylül'de Hakkari'de Duyuracak'

Hürriyet Yazarından Muharrem İnce Parti Kuruyor İddiası: '15 Eylül'de Hakkari'de Duyuracak'

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, CHP kurultayından sonra Muharrem İnce'nin arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yaparak, CHP ilkelerine bağlı bir parti kurma kararı aldığını iddia etti.

Bayer, İnce'nin partisinin 15 Eylül'de kurulacağına da yazısında yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dışlanmış ve küstürülmüş isimler yeni partide yer alacak

Dışlanmış ve küstürülmüş isimler yeni partide yer alacak

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, bugün kaleme aldığı yazısında Muharrem İnce ve arkadaşlarının yeni bir parti kuracağını kaleme aldı.

Dışlanmış, küstürülmüş ve tepkili isimlerin yeni partide yer alabileceği belirtilirken, geçmişte İnce ile birlikte hareket etmiş bazı isimlerin de yeni partide olabileceği konuşuluyor.

15 Eylül'de duyurulması bekleniyor

15 Eylül'de duyurulması bekleniyor

Yazıda yeni partinin 15 Eylül'de, Hakkari'de açıklanacağı aktarıldı. 

Bayer, İnce'ye yakın kaynakların 'Nasıl bir parti?' sorusuna ise şöyle yanıt verdiğini belirtti:

“Atatürkçü, laik, ortanın solu, milli değerlere bağlı bir parti... CHP’nin yapamadıklarını yapacak bir parti... Üç-beş oy için kendi ideolojisinden ödün vermeyen Atatürkçü bir parti...”

İlk ankette oy oranı 12,4 çıktı

İlk ankette oy oranı 12,4 çıktı

Kaynaklar, halktan bir talep var mı sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Halktan bir talep gelmeseydi, böyle bir çalışma yapılmazdı. Yapıldı ki ilk ankette oy oranı 12.4 çıktı. O nedenle Hakkâri’den Edirne’ye herkesle kucaklaşacaklarını söylüyor Sayın İnce.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
80
43
27
18
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahra Gül

CHP'nin oylarını arttırmasında bir ışık yok bence. Halk artık güvenmiyor CHP'ye . Şahsen 17 seçimlerinde İnce'ye oy verdim ama CHP'ye oy vermedim ve vermeyi... Devamını Gör

marine-offizier

Tebrikler ahra Gül, demokrat görünümündeki faşist zihniyet Muharrem hoca gibi gerçek değerlerin tek adam kk altında silinip gitmesini istiyor..

Lestat

"Bütün olanı nasıl daha da güçlendiririm" diye kafa yormak varken onu parçalara ayırıp başarı elde etmeye çalışmak. Bu ülkenin muhalefetinden bir cacık olmaz.

Bilirkişi Raporu

Barajı geçemeyen bu küçük partilerin kimin işine geldiği çok açık. Yıllarca birilerinin kuklalarını dinledik. Türkiye'de bir tane bile muhalefet partisi yok.