Görüş Bildir
Haberler
Hürriyet'in New York Temsilcisi Canikligil Serbest

Hürriyet'in New York Temsilcisi Canikligil Serbest

Türkiye'ye giriş yaparken Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınan Hürriyet gazetesi New York Temsilcisi Razi Canikligil, savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Canikligil, Reza Zarrab davasını takip ediyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tatil için ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Razi Canikligil, kendi ismini taşıyan bir sosyal medya hesabındaki paylaşımlar gerekçe gösterilerek gözaltına alınmıştı. 

Hürriyet de Canikligil'in gözaltına alındığı bilgisini yayınladığı haberle doğrulamış ve muhabirinin bir hata sonucu gözaltına alındığı bilgisine yer vermişti.

Haberde yer alan Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in açıklamasına göre; 2015 yılında Canikligil'in sosyal medyadaki paylaşımlarını, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun şikayet etmesi üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Ancak daha sonra kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmişti.

Yücel, yakalama kararının bir hata sonucu sistemden kaldırılmadığını tahmin ettiklerini belirterek hatanın düzeltilmesini beklediklerini söylemişti.

'Hesap bana ait değil'

'Hesap bana ait değil'

@Canikligil kullanıcı adlı hesapta, Reza Zarrab davası ile ilgili paylaşımlar bulunuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan Canikligil, hesabın kendisine ait olmadığını söyledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın