Görüş Bildir
Haberler
Huawei Avrupa Pazarında Samsung'un Tahtına Göz Dikti

Huawei Avrupa Pazarında Samsung'un Tahtına Göz Dikti

Onedio Medya
15.09.2014 - 09:27 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 10:07

Çinli Huawei odağını kurumsal ve altyağı çözümlerinden yavaş yavaş tüketici tarafına kaydırıyor. Ascend serisi Android akıllı telefonlarla özellikle Samsung Galaxy serisini rakip belleyen Huawei’nin fiyat-performans açısından hızla avantajlı hale geldiğini söylemek lazım.

Son gerçekleşen IFA fuarında Ascend Mate 7’i tanıtan Huawei, 16GB dahili bellekli versiyonu için Avrupa’da 499 euro fiyat açıkladığı cihaza başta dörder çekirdekli iki ayrı işlemci ve dev full HD ekran başta olmak üzere pek çok özellik sığdırarak piyasadaki tüm oyunculara meydan okuyor.

Kıtada yüzde 150 gibi önemli bir satış adedi artışı kaydeden firmanın Avrupa stratejisini ve Mate 7’ın temel özellklerini aşağıdaki videoda ürün sorumlusu Zhoua Yang’dan dinleyebilirsiniz.

IFA’da Türk tüketicisi için ilginç olabilecek mobil cihazlardan biri de elbette “Türk mühendislerince tasarlanadığı” sürrekli vurgulanan Vestel Venus idi. Ürünü Vestel’in IFA fuarındaki standında ürün sorumlusu Levent Tekbaş anlatttı. Daha fazla detay Fırat’ın yazısında.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/09/15/huawei...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0