Görüş Bildir
Haberler
HTC One M9'a İlk Erteleme Geldi

HTC One M9'a İlk Erteleme Geldi

Onedio Medya
16.03.2015 - 19:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9 çıkışını yapacağı Tayvan'da ertelendi. Telefondaki yazılımın çıkardığı sıkıntılar ise ertelemenin asıl sebebi oldu.

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9 kısa bir süre önce kendisini gösterdi ve beklendiği gibi büyük ilgi gördü.

Şirketin yeni akıllı telefonu bugün itibariyle Tayvan'daki ilk çıkışını gerçekleştirecekti. Ancak gelen haberlere göre planlar değişmiş ve cihazın satışa sunulacağı gün ileri bir tarihe alınmış. Gerekçe ise sistemi bozan bir yazılımsal hata.

HTC tarafından Tayvanın haber ajanslarına gönderilen e-posta içeriğinde verilen bilgilere göre yeni HTC One M9 akıllı telefon bugün satışa çıkmayacak, cihazı Tayvan üzerinden satın almak isteyenler biraz daha bekleyecek. Şirket kesin bir tarih vermezken, 'olabilecek en yakın zamanda' gibi bir kalıp kullanıyor.

Bu arada Tayvanlı sosyal ağı Mobile01'den gelen bilgiler ise One M9'un 20 Mart Cuma günü satışta olacağını fısıldıyor. Paylaşılan veriler asıl sorunun boot sırasında yazılımsal bir hata yüzünden cihazın açılmadığı gösteriyor. Bu bug ise telefon piyasaya çıkmadan küçük bir güncelleme ile düzeltilecekmiş.

ABD için henüz bir resmi çıkış tarihine sahip olmayan HTC One M9 için New York'taki bir elektronik mağazası 25 Mart tarihini veriyor. Bu da One M8'in çıkışının birinci yaş gününe denk geliyor!

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-one-m9a-il...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0