Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'un En Feministi Emma Watson

Hollywood'un En Feministi Emma Watson

ATKN
23.12.2014 - 15:12 Son Güncelleme: 23.12.2014 - 16:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emma Watson, dünyanın en dikkat çeken ve başarılı çalışmalar yapan feministi seçildi.

Bu yıl Birleşmiş Milletler için yaptığı feminizm konuşması ve ardından hakkında çıkan seks kasedi söylentileriyle sık sık gündeme gelen Emma Watson, önemli bir ödülün sahibi oldu.

EMMA WATSON'A 'EN FEMİNİST' ÖDÜLÜ

Yakın zamanda Brown Üniversitesi’nden mezun olan İngiliz aktrise “2014’ün En Feminist Ünlüsü” ödülü verildi.

Ms. Foundation for Women adlı sivil toplum kuruluşunun internet sitesinde Cosmopolitan dergisiyle ortaklaşa yapılan oylama sonucunda, Emma Watson bu yılın en feminist ünlüsü seçildi.

İYİ NİYET ELÇİSİ

Harry Potter filmleriyle ünlenen ve daha sonra pek çok büyük yapımda rol alan Watson, bu yıl Birleşmiş Milletler’le beraber “He For She” adlı bir kampanya yapmıştı. Birleşmiş Milletler’in İyi Niyet Elçisi olarak seçilen Watson, genç kadınların güçlendirilmesini ve cinsiyetler arası eşitliğin sağlanmasını amaçlayan kampanyanın sözcülüğünü de üstlenmişti.

Birleşmiş Milletler’de feminizm hakkında yaptığı konuşma izlenme rekorları kırmış, hatta Watson’ın iyi niyet elçisi olarak seçildiğinin duyurulmasının ardından BM’nin internet sitesi çökmüştü.

EN FEMİNİSTLER LİSTESİ

En feministler listesinde yer alan diğer isimler arasında Orange is the New Black dizisinin yıldızı Laverne Cox, haber sunucusu Rachel Maddow, Beyoncé, Cher, Amy Poehler, Tina Fey, Meryl Streep, Mindy Kaling ve gazeteci Ann Curry de bulunuyor.

Ensonhaber

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/hollywoodun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
15
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın