Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'daki Skandallara Bir Yenisi Daha Eklendi: Morgan Freeman'a 'Uygunsuz Davranış ve Taciz' Suçlaması

Hollywood'daki Skandallara Bir Yenisi Daha Eklendi: Morgan Freeman'a 'Uygunsuz Davranış ve Taciz' Suçlaması

Batuhan
25.05.2018 - 14:28 Son Güncelleme: 25.05.2018 - 17:00

ABD’de Hollywood’u sarsan cinsel taciz skandallarının merkezinde bu kez aktör Morgan Freeman var. Sekiz kadın Oscar ödüllü sinema oyuncusu Morgan Freeman'ı uygunsuz davranış ve cinsel tacizle suçladı. İddialarla ilgili açıklama yapan Freeman, 'Kendini huzursuz ya da saygısızlığa uğramış hisseden herkesten özür diliyorum, böyle bir şeyi asla amaçlamadım” dedi.

CNN'in yayınladığı özel haberine göre en az 8 kadın Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Morgan Freeman tarafından uygunsuz davranışlara veya tacize maruz kaldığını açıkladı. CNN muhabirleri tarafından yürütülen araştırma kapsamında 16 kadınla görüşüldü. Görüşülen kadınlardan 8'i aktör tarafından taciz ya da uygunsuz davranışa maruz kaldığını anlattı, diğer 8 kadın ise aktörün söz konusu davranışlarına tanık olduklarını iddia etti.

'Film setlerinde uygunsuz davranışlar sergiliyordu'

'Film setlerinde uygunsuz davranışlar sergiliyordu'

Haberde kadınların maruz kaldığı ya da tanık olduğu davranışların 80 yaşındaki aktörün sahibi olduğu prodüksiyon şirketi Revelations Entertainment'ta, film setlerinde ya da çeşitli film etkinliklerinde gerçekleştiği belirtildi.

'Bedenlerimiz hakkında sık sık yorum yapıyordu'

'Bedenlerimiz hakkında sık sık yorum yapıyordu'

Habere göre iddia sahibi 8 kadının bir kısmı yaşadıklarını 'cinsel taciz”, bir kısmı da 'uygunsuz davranış” olarak değerlendirdi. Freeman'ın bedenleri hakkında sık sık yorum yaptığını ve yakışıksız bakışlara maruz kaldığını söyleyen kadınlar kendilerini huzursuz hissettiklerini de ifade etti.

'Kasten yapmadım, özür dilerim'

'Kasten yapmadım, özür dilerim'

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göreiddialar sonrasında açıklama yapan ünlü aktör ise özür diledi. Freeman açıklamasında 'Beni tanıyan ya da birlikte çalıştığım herkes, insanları kasten incitmediğimi ya da onlara huzursuzluk vermediğimi bilir. Bu sebeple kendini huzursuz ya da saygısızlığa uğramış hisseden herkesten özür diliyorum, böyle bir şeyi asla amaçlamadım” dedi.

2005 yılında Oscar kazanmıştı

2005 yılında Oscar kazanmıştı

Freeman yaptığı açıklama dışında konuya ilişkin kendisine ve şirketine yöneltilen soruları yanıtlamadı. 'Milyonluk Bebek” filmiyle 2005 yılında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan aktör 50 yıllık kariyerinde 100'den fazla filmde rol aldı.

Hollywood'daki skandalların fitili Harvey Weinstein haberleriyle ateşlenmişti

Kevin Spacey ve Dustin Hoffman da taciz iddiaları üzerine özür dilemişti

Freeman hakkında ortaya çıkan bu iddialara sosyal medyadan da tepkiler geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
52
28
26
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Satyameva Jayate

"Sekiz kadın Oscar ödüllü sinema oyuncusu Morgan Freeman" nasıl bir giriş ya :D 8 tane "kadın oscar ödülü" var sandım. Bir virgül koyamadınız mı araya :)

F'Ozan B'Şatır

taciz denen şeyi açmak lazım bakmak bile taciz oluyursa dünyada namuslu insan yoktur zaten. rahatsız edici şekilde bakmak uygunsuz davranıştır taciz değildir.

Tevriye D. G.

Morgan taciz etti denmiyor, bu sadece bir iddia ki iddia edenlerin bir kısmı taciz değil uygunsuz davranış diyor. Tutup da Morgan Freeman tacizcidir demek ol... Devamını Gör