Görüş Bildir
Haberler
Hindistan Cevizi Yağının Yararları Saymakla Bitmiyor

etiket Hindistan Cevizi Yağının Yararları Saymakla Bitmiyor

Elif Altunten
22.05.2014 - 10:53 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 15:16

Doğal yağlar arasında her derde deva olan hindistan cevizi yağı ile cilt bakımını yapmak elinizde.

Makyaj çıkarıcı Hindistan cevizi yağı gayet iyi bir makyaj çıkarıcıdır. Bir parça pamuk üzerine biraz Hindistan cevizi yağı dökün ve göz çevresinde dairesel hareketlerle hafifçe ovalayın. İyi bir antibakteriyel olan hindistan cevizi yağı, etkili bir nemlendiricidir de. Makyajınızı yüzünüzü tahriş etmeden temizler.

Göz kremi Göz çevrenizi nazikçe nemlendiren bir nemlendirici arıyorsanız, size önerimiz yine hindistan cevizi yağı olacaktır. Hindistan cevizi yağı buna ek olarak göz çevresinde oluşan kırışıkların giderilmesine de yardımcı olacaktır.

Tıraş kremi Hindistan cevizi yağını tıraş kremi olarak da kullanmak mümkün. Hindistan cevizi yağı, hassas bir cilde sahip olanlar için son derece uygundur. Normal tıraş kremlerine duyarlı olanlara tavsiye edilir.

Nemlendirici Hindistan cevizi yağı doğal bir nemlendiricidir. Hindistan cevizi yağı cilde yağ asitlerini hapseder ve cildin kurumasını engeller. Özellikle vücudumuzda en çok kuruyan dirsek ve topuk gibi yerleri nemlendirmek için kullanabilirsiniz.

Kütikül yağı Tırnak etlerine Hindistan cevizi yağı sürün. Yatmadan önce bunu yapın ve eldiven takın. Yumuşak ve pürüzsüz ellerle uyanın.

Vücut arındırıcısı Kahverengi toz şeker ile Hindistan cevizi yağını eşit oranda karıştırın. Karışımı vücut peelingi olarak duşta kullanabilirsiniz.

Yüz peeling kremi Hindistan cevizi yağı ve kabartma tozu ile kendi peeling kreminizi yapabilirsiniz. Cildiniz bebek gibi pürüzsüz ve yumuşak olacaktır.

Dudak balsamı Dudaklarınızın çatlayıp pul pul kurumaması için de yine hindistan cevizi yağını kullanmanız uygundur.

Masaj yağı Hindistan cevizi yağı harika bir masaj yağıdır. Zira cilt yağı hemen emmez. Rahatlatıcı kokusu ile keyifli bir masaj sunar.

Bronzlaştırıcı yağ Bir sprey şişesine bir miktar Hindistan cevizi yağı koyun ve sahile getirin. Cildi nemli tutan hindistan cevizi yağı, güzel bir şekilde bronzlaşmanızı da sağlayacaktrır.

haber kaynağı: stilveyasam.com/güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın