Görüş Bildir
Haberler
Hilal Kaplan’dan Nagehan Alçı’ya: Bizden Değil!

Hilal Kaplan’dan Nagehan Alçı’ya: Bizden Değil!

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, dün akşam canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündem olmayı başardı. Canlı yayında Nagehan Alçı için ‘Bizden değil’ ifadelerini kullanan Hilal Kaplan, yargılanma konusunda da ‘Sıkıntı değil’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hilal Kaplan, Nagehan Alçı’yı Beğenmedi

Hilal Kaplan

Adı Pelikan yapılanması ile de anılan Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, dün akşam Haber Globel’de yayınlanan Buket Aydın’ın programına katıldı.

Hilal Kaplan, kendisine sorulan, “Hükümete yakın gazeteciler ‘parlamenter sisteme dönülsün’ diyor. Hatta Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı bu programda bunları ifade etti. Siz ne diyorsunuz?” sorusuna “Negehan Alçı hükümete yakın biri değil. Kendisi ‘Erdoğan rejimi’ lafını kullanan birisi. Nasıl hükümete yakın gazeteci olabilir!” diye cevap verdi.

‘Yargılanırız, sıkıntı yok’

Hilal Kaplan

Hilal Kaplan’ın yargılanmakla ilgili söylediği sözler de en çok konuşulan konulardan oldu.

Kendisinin idam edilmesi gerektiğini bile söyleyenlerin olduğunu ifade eden Hilal Kaplan, “Herhalde sözlerim çok etkili oluyor. Yargılanırsak da yargılanırız yani. Sıkıntı yok. Çünkü bu dünya gerçek değil.' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
66
33
7
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Refah düzeyinize bakılırsa, gerçek olmadığını iddia ettiğiniz dünyayı fazla ciddiye almışsınız hanımefendi.

Pınar Yalçın

O kadar güveniyor ki kendine bu ülkede ya da x ülkesinde yargılanmadın, bu dünya gerçek değil ya sana göre öbür dünya da ne halt yiyeceksin? Girdiğin kul hak... Devamını Gör

Mert Soylu

yargılanacaksınız zaten, bundan kaçış yok ki. biraz aklı çalışan saf değiştirmeye başladı bile, sizin gibi Allah ile dalga geçenlerin sonunu zevkle izliicez ... Devamını Gör