Görüş Bildir
Haberler
Hiç Kimse Kusursuz Değil Ama Bazıları Kusurlarını Daha İyi Saklar! İşte Daha Fit Gösteren Kıyafet Hileleri

Hiç Kimse Kusursuz Değil Ama Bazıları Kusurlarını Daha İyi Saklar! İşte Daha Fit Gösteren Kıyafet Hileleri

R.G.
14.12.2020 - 18:03

Vücudumuz her zaman istediğimiz kadar fit olmayabilir. Fakat nasıl giyineceğimizi bilirsek, giydiğimiz kıyafetleri kendimize yakıştırırız ve gün içinde kendimizi daha iyi hissederiz. Tabii yapacağımız bu küçük değişiklikler hem duruşumuzu hem de öz güvenimizi olumlu etkiler. İşte sizi olduğunuzdan daha fit gösterecek kıyafet tüyoları…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dikey çizgilerden vazgeçmeyin!

Dikey çizgilerden vazgeçmeyin!

Dikey çizgiler beden uzunluğunu vurguladıkları için sizi hem uzun hem de zayıf gösterir. Enine çizgiler de tam tersine kısa ve şişman bir görüntü yaratır. Bu nedenle, dikey çizgilere sahip elbiseler, gömlekler kullanmanızda fayda var. Bu küçük çizgi oyunları hem sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak hem de karşınızdakilerin algısını değiştirecek. Aman dikkat! Dikey çizgileri pantolon, şort gibi alt kıyafetlerde kullanmak riskli olabilir, bizden söylemesi.

Yaka bölgesine dikkat!

Yaka bölgesine dikkat!

Kıyafetin yaka bölgesindeki hafif bir V dekoltesine eşlik eden ince bir kolye size zarif bir hava katar. Fakat göğüsleriniz büyükse derin V dekoltelerin kilonuza daha çok vurgu yapacağını hatırlatmakta fayda var.

Renklerin sesine kulak verin!

Renklerin sesine kulak verin!

Yıllardır siyah renk giymekten bıktığınızı biliyoruz. Evet, koyu renk kumaşlar sizi olduğunuzdan daha fit gösterir ama neden hep siyah? Ayrıca yas tutuyormuş gibi baştan aşağı karalar bağlamanıza da gerek yok. Lacivert, kahverengi, koyu yeşil gibi renkleri de mutlaka denemelisiniz. Vücudunuzun daha çok beğendiğiniz, daha zayıf olduğunu düşündüğünüz bölgelerinde açık renkler kullanarak renk dengesini yakalayabilir, daha modern bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Kumaş seçimi önemli!

Kumaş seçimi önemli!

Evet, renk önemli, kesim önemli fakat kıyafetin kumaşı da en az bunlar kadar önemli! Daha fit gözükmek isteyenler, saten ve jarse kumaşlardan uzak durmalı. Çünkü bu tarz ince ve saran kumaşlar, vücuttaki her detayı belli ederler. Ayrıca katı ve sert kumaşlardan da uzak durmakta fayda var. En iyi seçim yumuşak, hafif ve giydiğinizde kayan kumaşlar olacaktır.

Küçük detaylar hayat kurtarır!

Küçük detaylar hayat kurtarır!

Kıyafet alırken dikkat edeceğiniz birkaç küçük detay hayatınızı kurtarabilir. Öncelikle basen ve kalça bölgelerinden şikâyet edenler, büyük ve kaba cebi olan kıyafetlerden uzak durmalı. Çünkü bu detaylar sizi olduğunuzdan daha da kilolu gösterir. Aynı durumun büyük desenli tişörtler ve kazaklar için de geçerli olduğunu unutmayın! Dikkat edilmesi gereken bir diğer detay ise etek boyu. Etek boyunun dizinizin biraz üstünde ya da altında olması önemli çünkü tam diz kapağında biten etek boylarının zarif ve modern bir görüntü yarattığını söyleyemeyiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
12
3
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın