Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Kişiliğiyle Eşleşen Bir Dünya Şehri Vardır: Seninki Hangisi?

Herkesin Kişiliğiyle Eşleşen Bir Dünya Şehri Vardır: Seninki Hangisi?

Easterling
29.08.2021 - 12:00

Karakterini en iyi yansıtan dünya şehrini öğrenmek ister misin? 

O zaman seni testimize alalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden bir dünya mutfağı seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de senden bir köpek seçmeni istiyoruz!

3. Bir gün batımı seç bakalım!

4. Peki bu tatlılardan birini seçmeni istesek?

5. Hadi bir de kendine bir aktivite seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman kendine bir de en beğendiğin kahveyi seç!

7. Bu manzaralardan hangisi daha çok hoşuna gitti peki?

8. Son olarak bu kokteyllerden gözüne en güzel görüneni seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Roma çıktı!

Roma çıktı!

İtalyan şehri Roma'da mükemmel olurdun! Bu yemek severlerin cennetinde kendini evinde hissederdin eminiz. Kültür açısından zengin bu şehirde şarap ve peynir bolca bulunur. Yürüdüğün her yerde öğrenecek çok şey var, bu da senin gibi meraklı her zihni memnun eder. Zihnini ve açlığını aynı anda gidermek istiyorsan Roma'ya mutlaka gitmelisin!

Sidney çıktı!

Sidney çıktı!

Avustralya'nın Sidney şehri senin için mükemmel olurdu. Şehir, iş hayallerini yaşayan girişimcilerle dolup taşıyor. Dost canlısı insanlar, bu kadar büyük bir şehirde bile kendini evinde hissetmeni sağlamak için her yerdeler. Spor ve bira hayranıysan, çeşitli spor barlarından birini ziyaret edebilir ve diğer hayranlarla birlikte atmosferin keyfini çıkarabilirsin.

Tokyo çıktı!

Tokyo çıktı!

Japon şehri Tokyo senin için harika olurdu! En son teknoloji ve eğlenceye ayak uydurmanın hayranısın. Teknoloji bunaltıcı hissettirdiğinde kaçabileceğin birçok yerin olduğu, tarihle dolu bir şehirde kendini evinde hissedeceksin. Şehirdeki yenilikçi eğlence biçimleriyle asla sıkılmayacağından eminiz.

Paris çıktı!

Paris çıktı!

Fransız şehri Paris senin için mükemmel olurdu! Dünyanın en popüler şehirlerinden biri olmasının iyi bir nedeni var. Mimari, moda ve atmosfer şeklinde rakipsiz güzelliğe ev sahipliği yapmaktadır. Eğer gerçek aşkınla ziyaret edersen, mükemmel romantik bir ortamı deneyimleyecek ve daha da aşık olacaksın!

Londra çıktı!

Londra çıktı!

Dünya'ya mal olmuş kültür başkentlerinden olan Londra, 1925'e kadar dünyanın en kalabalık şehriydi. Hala Ada'nın en kalabalık şehri ve onun kalbi olan güzel Londra; sanat, eğitim ve turizm başta olmak üzere birçok alanda akla gelen ilk şehirlerden biri.

New York çıktı!

New York çıktı!

Daha komple bir şehir düşünülemez desek, bizce abartmış olmayız. New York City, tüm ihtişamıyla karşında ve seni yansıtıyor!  Çok korkulacak ya da hemen aşık olunacak bir şehir çünkü. Wall Street, Özgürlük Heykeli, Empire State, Times Meydanı, Metropolitan Sanat Müzesi, Madison Avenue, Broadway... Hiç gezmesen bile, o yine aldığı nefesi sana hissettirmeyi bilecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
94
34
34
9
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Roma çıktı

Berna

New york