Görüş Bildir
Haberler
Yay Burcu Olan Kadınlara Asla Söylenmemesi ve Yapılmaması Gerekenleri Açıklıyoruz!

Yay Burcu Olan Kadınlara Asla Söylenmemesi ve Yapılmaması Gerekenleri Açıklıyoruz!

Begüm
02.05.2022 - 11:00

Yay burcu kadınların tamamen kendine has özellikleri vardır... Bazı şeyler yay burcu kadınlara yapılmaz ve asla söylenmez. İşte hayatınızdaki yay burcu kadına söylenmemesi gerekenler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Neden yalnızsın?"

Yay burcu kadınlar özgürlüklerine düşkündür ve bunun sorulmasından da pek hoşlanmazlar. Onların yalnız olması bir seçimdir, saygı duymanız ve o kısmı deşmemeniz en iyisi.

2. "Kimseye bağlanmıyorsun"

Dediğimiz gibi yay burcu kadınlar özgürlüklerini sever bu yüzden de hayat planlarını bir kişiye göre yapmazlar ve bağlanmazlar. Onların ilişkiden bekledikleri diğer burçlara göre oldukça farklıdır. Siz siz olun yay burcu kadınların ilişkilerini sorgulamayın.

3. "Çok geziyorsun"

Yay burcu kadınlar için gezmek en önemli şeydir. Yeni yerler keşfetmeyi ve hareket halinde olmayı severler. Sakın çok gezdiği için onları yargılamayın ve bu duruma alışmaya çalışın çünkü hep gezecekler!

4. "Patavatsız ve saygısızsın"

Bunu söylüyorsanız yay burcu kadını size duymak istemediğiniz bir şey söylemiştir. Öncelikle kabul edelim yay burcu kadınlar oldukça dürüsttür bu yüzden ne düşünüyorsa onu söyler bu da biraz karşısındaki kişiye ağır gelebilir ama onu öyle kabul etmeniz gerekir..

5. "Sana yalan söyledim"

Evet geldik yay burcu kadınının asla tahammül edemeyeceği en önemli şeye: Yalan! Yalan ve aldatmak onlar için asla affedilemez bir şeydir. O yüzden ona hiç yalan söylemeyin... Diyelim ki söylediniz bari itiraf etmeyin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Bırak yardım edelim"

Yay burcu kadınlar yardımı pek sevmez genellikle kendi işlerini mükemmel şekilde hallederler. Eğer onlar sizden yardım istemiyorsa teklif etmeyin ve konusunu da açmayın.

7. "Aşırı gerginsin"

Yay burcu kadınlar sinirlendiklerini biraz fazla belli ederler. Sinirli ve gerginlerse onlara nedenini sormayın veya durumu söylemeyin. İnanın işler daha da fena olabilir...

8. "Aşırı duygusalsın"

Gergin oldukları kadar da duygusal olan yay burcu kadınları oldukça dürtüseldir bu da onların her duyguyu daha yoğun yasamalarına sebep olur.

9. "Bilemiyorum"

9. "Bilemiyorum"

Yay burcu kadınlar netliği sever. Eğer siz içinde muamma ve belirsizlik geçen bir cümle kurarsanız işler bozulabilir...

"Senden daha iyi"

Sakın ama sakın yay burcu kadınları başka insanlar ile karşılaştırmayın. Siz kıyaslama yaptığınız an oldukça sinirlenecektir. Zaten kimseyi de kimseyle kıyaslamayın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. "Şunu yap"

Emir yay burcu kadınının asla tahammül edemeyeceği şeylerden biridir. Sakın ona emir vermeyin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilirİ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
12
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dino

Yay burcu kadınıyım, yalnız ve özgürüm, çok mutluyum