Görüş Bildir
Haberler
Depremle İlgili En Faydalı Bilgileri Alabileceğiniz, Herkesin Bilmesi Gereken İnternet Siteleri

Depremle İlgili En Faydalı Bilgileri Alabileceğiniz, Herkesin Bilmesi Gereken İnternet Siteleri

Daedra
09.02.2023 - 11:42 Son Güncelleme: 09.02.2023 - 12:00

Depremin üstünden geçen günlerin ardından hala el birliği ile yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Deprem bölgesine yardım için herkes seferber olmuşken kimi faydalı web siteleri hem yardımların organizasyonunu, hem de hala enkaz altında yakını olanların seslerini duyurmaları açısından çok önemli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deprem.io

1. Deprem.io

Buradaki linkten ulaşabileceğiniz site deprem için yapılabilecek hemen her yardım için imkan ve yetenekleriniz doğrultusunda gönüllü olabileceğiniz, yardım arayabileceğiniz, enkazları harita üzerinden görebileceğiniz ve işaretleyebileceğiniz oldukça aktif bir platform.

2. Afetharita.com

2. Afetharita.com

Sosyal medya üzerinde yapılan enkaz ve buradaki canlar için yardım ihbarlarını harita üzerinde görebileceğiniz site bu verilere sosyal medyada yayınlanan gönderileri tarayarak ulaşıp en yoğunlukta oldukları bölgeleri gösteriyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3. Beniyiyim.com

3. Beniyiyim.com

Bu platfrom sayesinde depremzedeler durumları hakkında bilgileri paylaşabiliyor, yakınları ise bu verilere platform üzerinden ulaşabiliyorlar. Siteye buradaki linkten erişebilirsiniz.

4. Depremyardim.com

4. Depremyardim.com

Depremzedelerin bilgilerini girerek yakınlarını durumları hakkında bilgilendirmelerine imkan veren bu site sayesinde aynı zamanda kayıtlı yardım taleplerini de görüntüleyebilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

5. Yakinimibul.net

5. Yakinimibul.net

Enkazdan kurtarılan depremzedelerin kaldırıldıkları hastaneler ve kişisel bilgilerini içeren bu site sayesinde ayrıca kayıp evcil hayvan bildirimi de yapabilirsiniz. Siteye buradan erişebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Stream.epctex.com

6. Stream.epctex.com

Enkaz altında kalan vatandaşların ve yakınlarının paylaştıkları tweetleri tek bir akışta görebileceğiniz şekilde toplayan siteye buradaki linkten erişebilirsiniz.

7. Deprem.basarsoft.com.tr

7. Deprem.basarsoft.com.tr

Enkaz altında kalan, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlardan gelen yardım taleplerini harita üzerinde göstererek toplayan bir site. Üstlerine tıklayarak görebileceğiniz yardım taleplerinin tümüne buradan ulaşabilirsiniz.

8. Depremihtiyac.com

8. Depremihtiyac.com

Deprem bölgesi için yayınlanan yardım taleplerine tek elden ulaşabileceğiniz site sayesinde bu ilanları görüntüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğiniz gibi siz de talep ekleyebilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

9. Yikilanbinalar.com.tr

9. Yikilanbinalar.com.tr

Bu site sayesinde yıkılan binaları adresleri ile birlikte veri tabanına kaydedebilir, durumları ile alakalı bilgi verebilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

10. enkazbildirim.org

10. enkazbildirim.org

Sürekli güncellenen bu harita sayesinde deprem bölgesinde yıkılan binaların haritasına ulaşabilir, güncel harita sayesinde son durumu öğrenebilir, siz de haritaya adres ekleyerek destek olabilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
13
9
7
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın