Görüş Bildir
Haberler
Her Üniversite Öğrencisinin Telefonunda Olması Gereken 10 Uygulama

Her Üniversite Öğrencisinin Telefonunda Olması Gereken 10 Uygulama

Beyza
06.06.2023 - 08:32

Artık mobil uygulamalar hayatımızın birçok alanında bize fayda sağlayan yardımcılardan biri haline geldi. Bu mobil uygulamalar sayesinde bazı şeylerden tasarruf ediyor, yüzlerce lira harcayarak sahip olacağımız şeylere hem kısa sürede hem de ekonomik şekilde ulaşabiliyoruz. Siz de üniversite öğrencisiyseniz bu uygulamaları mutlaka telefonunuzda bulundurmalısınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Udemy

1. Udemy

Udemy yüzlerce farklı alanda kurs seçeneği sunan online bir platform. Bu platformda ücretli kurslar olduğu kadar ücretsiz kurslar da bulunuyor. 57 bin eğitmenin eğitim verdiği bu platformda mutlaka kendi ilgi alanınıza uygun bir kurs bulabilirsiniz.

2. TED

2. TED

Üniversite öğrencilerinin ilk hedeflerinden biri şüphesiz ki ufkunu ve bilgi dünyasını genişletmektir. TED platformu da binlerce ünlünün ve fikir liderlerinin konuşmalarının bulunduğu bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Siz de ilgi alanınıza uygun videoları izleyerek bilgi edinebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz.

3. Eggzy-Focus&Time Keper

3. Eggzy-Focus&Time Keper

Bu uygulamanın temel hedefi telefondan uzak kalmanızı sağlamak. Özellikle vize ve final dönemlerinde çok işinize yarayacak bu uygulama telefon ile çok vakit geçiren öğrenciler için yardıma koşuyor!

4. Evernote

4. Evernote

Evernote deftere not almayı sevmeyen öğrenciler için birebir! Bu uygulama sayesinde hem not tutabiliyor hem fotoğraf, ses kaydı, yapılacaklar listesi gibi birçok özelliği kullanabiliyorsunuz. Fotoğrafların üzerine not almanızı da sağlayan bu uygulama ile sınavlara çalışmak ya da derste not tutmak çok daha kolay hale geliyor.

5. Cam Scanner

5. Cam Scanner

Cam Scanner çok sevilen ve ilgi gören mobil belge tarama uygulamalarından bir tanesi. Bu uygulama size yamuk fotoğrafları düzeltmeniz ve üzerinde düzenlemeler yapabilmeniz için imkan tanıyor. Uygulamanın hayatınızı kolaylaştıracak en güzel özelliği ise notları PDF belgesine dönüştürebilmesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Prizma Go

6. Prizma Go

Prizma Go fotoğrafların metne çevrilmesine yardımcı olan bir mobil uygulama. Bu uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları PDF'e dönüştürebilir ya da sesli metin haline getirebilirsiniz.

7. Any Do

7. Any Do

Any Do gün içerisinde ne yapmanız gerektiğini programlamanızı sağlar. Bu uygulama ile sınav takviminizi oluşturabilir ya da ders programınızı hatırlayabilirsiniz. Anımsatıcı özelliği bulunan bu uygulama sayesinde istediğiniz tarih ve saatte istediğiniz program hakkında bildirim alabilirsiniz.

8. Scribd

8. Scribd

Bu uygulama en büyük online kütüphanelerden bir tanesi. Binlerce makalenin, romanın ya da belgenin içerisinde bulunduğu bu uygulama ile ödevlerinizi ya da araştırmalarınızı kolay şekilde bitirebilirsiniz.

9. Photomath

9. Photomath

Eğer bölümünüz matematik ile yakından ilişkili ise bu uygulama size çok yardımcı olabilir. Photomath çözemediğiniz problemleri sizin yerinize çözer ve nasıl çözüldüğünü de size ayrıntılı olarak sunar. Bir nevi özel öğretmen gibi!

10. Duolingo

10. Duolingo

Üniversiteye girdiğiniz anda yabancı dil bilmenin önemini anlamışsınızdır diye düşünüyoruz. Eğer siz de dil kurslarına binlerce lira dökmek istemiyorsanız Duolingo ile birçok dili öğrenebilirsiniz. Bu uygulamada hem grammar hem speaking hem de word adımları bulunur. Duolingo oyunlaştırılmış şekilde dil öğrenmenizi sağlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın